reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde ja z tych niecierpliwych;ppp

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez ale juz mi przeszla chec na czeste robienie testow przez ostatnie wydarzenia

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja też jestem ciekawa co będzie u mnie po tym pierwszym cyklu :) Już nie mogę się doczekać zrobienia pierwszego w życiu testu :D Kurcze jakbym chciała, żeby się udało
Też taka niecierpliwa bylam na poczatke hehe a teraz juz 9 cykl nam sie zacza (4dc dzisiaj) tak że niedlugo zaczynamy prace. Ale już teraz bez większego entuzjazmu chyba.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja walczyłam 3lata wiem co czujesz. Ale uwierz w cuda [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe w cudo uwierzę jak zobaczę na teście dwie kreski a potem na usg bijące serduszko. A tak to ten....nie olewam starań bo chcę malucha bardzo, ale bez większych nadzieji do tego podchodzę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej dziewczyny

Ale produkujecie
Nie mam szans na razie was nadrobić.
Praca, przeprowadzka , ciągle histerie mojej córki. Nie wiem kiedy dni mi lecą.

U nas ten cykl raczej do dupy. Wirus nas dopadł wszystkich. Jelitowka okropna i każdego zmiotlo. Akurat wypadło w środku cyklu więc przytulanko było raptem raz i to chyba po owu. Także ten miesiąc mogę spisać na straty.

Elodia każda z nas zobaczy kiedyś upragnione kreseczki a później serduszko .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe w cudo uwierzę jak zobaczę na teście dwie kreski a potem na usg bijące serduszko. A tak to ten....nie olewam starań bo chcę malucha bardzo, ale bez większych nadzieji do tego podchodzę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mam bardzo podobne podejście po tych kilku ładnych miesiącach bezowocnych prób, ciągle próbujemy, ale jakoś trudno mi uwierzyć, że mogłoby się udać...

Do góry