Elodia
Fanka BB :)
Ja tez ale juz mi przeszla chec na czeste robienie testow przez ostatnie wydarzeniaKurde ja z tych niecierpliwych;ppp
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez ale juz mi przeszla chec na czeste robienie testow przez ostatnie wydarzeniaKurde ja z tych niecierpliwych;ppp
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jestem ciekawa co będzie u mnie po tym pierwszym cyklu Już nie mogę się doczekać zrobienia pierwszego w życiu testu Kurcze jakbym chciała, żeby się udałoJa tez ale juz mi przeszla chec na czeste robienie testow przez ostatnie wydarzenia
Też taka niecierpliwa bylam na poczatke hehe a teraz juz 9 cykl nam sie zacza (4dc dzisiaj) tak że niedlugo zaczynamy prace. Ale już teraz bez większego entuzjazmu chyba.Ja też jestem ciekawa co będzie u mnie po tym pierwszym cyklu Już nie mogę się doczekać zrobienia pierwszego w życiu testu Kurcze jakbym chciała, żeby się udało
Ja walczyłam 3lata wiem co czujesz. Ale uwierz w cuda [emoji2]W to to chyba już tylko ja nie wierzę.
Hehe w cudo uwierzę jak zobaczę na teście dwie kreski a potem na usg bijące serduszko. A tak to ten....nie olewam starań bo chcę malucha bardzo, ale bez większych nadzieji do tego podchodzęJa walczyłam 3lata wiem co czujesz. Ale uwierz w cuda [emoji2]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak u mnieWitajcie dziewczyny [emoji16]
Gratuluję zaciążonym i życzę spokojnych 9 miesięcy.
U Nas dni płodne więc szalejmy. Boże oby się udało.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam bardzo podobne podejście po tych kilku ładnych miesiącach bezowocnych prób, ciągle próbujemy, ale jakoś trudno mi uwierzyć, że mogłoby się udać...Hehe w cudo uwierzę jak zobaczę na teście dwie kreski a potem na usg bijące serduszko. A tak to ten....nie olewam starań bo chcę malucha bardzo, ale bez większych nadzieji do tego podchodzę