reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ola widze ze to zależy. Ja bralam diane 5 miesięcy i pierwszy cykl bolesny. Ze 3 razy llama bóle miesiacKowe a Tydzien przed tak mocne ze bylam pewna ze to @ i przyszla tydzien później..jajniki kuly bardzo. Sluzu mnostwo plodnego. No a teraz w tym 2 cykly sluzu typowo przezroczyatego ciagnacego nie zapbserwowala tyle ze mam go duzo..byl blyszczacy w dni owulacji . temu zrobilam testy owacyjne ktore pokazaly wyrzut bp zglupialam

Podobnie sie czuje jak Aga napisala
Od wczoraj boli podbrzusze. Cos tam zakluje ale wiem ze to normalne mpze byc takze nie martwcie siel o mnie haha
Mam duzo lekko bialego mlecznego sluzu i to chlupotanie i przy seksie tez wczoraj .jakies to dziwne
Dodam ze boli rowniez w krzyzu na dole od wczoraj

Jotka zycE ci zmiany pracy jesli tego pragniesz:) ale zwykle bywa tak ze nerwy mina i dalej leci no chyba ze jest juz naprawde zle ..wtedy cAs nie pomoze

Aga a kiedy robiłas znow testy owulacyjne? I jakie kreski ci aychpdzily. Tak pytam lol . bo roznie sie z tym spotkalam

Ostatnia edycja:
reklama
ONAONAONA a myślisz, że przy założeniu, że okres dostanę tak jak ostatnio tj. 29/30 października to ma sens robienie testu np 31 go października? czy lepiej później?

Hello:) Ja dzis zaspalam i synek zamiast na 8 pojechac do przedszkola byl o 8.30. Dobrze ze maz w domu to go zawiozl autem.
Ja dzis jade na miasto pare spraw zalatwiac a jutro ide na rozmowe o prace,stwierdzilam ze jak pojde do pracy nie bede tak sie nakrecac na ciaze. Wiec prosze o 3manie kciukow.
Trzymam kciuki i popieram

Cześć wszystkim
A mnie wymordowała @ w nocy...wrrr
Planuje porobić zakupy, ale zdycham. Najchętniej leżałabym cały dzień.:biggrin2:
Pogoda rzeczywiście piękna, wiosenna.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry