Mirakulum
Fanka BB :)
Ola widze ze to zależy. Ja bralam diane 5 miesięcy i pierwszy cykl bolesny. Ze 3 razy llama bóle miesiacKowe a Tydzien przed tak mocne ze bylam pewna ze to @ i przyszla tydzien później..jajniki kuly bardzo. Sluzu mnostwo plodnego. No a teraz w tym 2 cykly sluzu typowo przezroczyatego ciagnacego nie zapbserwowala tyle ze mam go duzo..byl blyszczacy w dni owulacji . temu zrobilam testy owacyjne ktore pokazaly wyrzut bp zglupialam
Podobnie sie czuje jak Aga napisala
Od wczoraj boli podbrzusze. Cos tam zakluje ale wiem ze to normalne mpze byc takze nie martwcie siel o mnie haha
Mam duzo lekko bialego mlecznego sluzu i to chlupotanie i przy seksie tez wczoraj .jakies to dziwne
Dodam ze boli rowniez w krzyzu na dole od wczoraj
Jotka zycE ci zmiany pracy jesli tego pragniesz ale zwykle bywa tak ze nerwy mina i dalej leci no chyba ze jest juz naprawde zle ..wtedy cAs nie pomoze
Aga a kiedy robiłas znow testy owulacyjne? I jakie kreski ci aychpdzily. Tak pytam lol . bo roznie sie z tym spotkalam
Podobnie sie czuje jak Aga napisala
Od wczoraj boli podbrzusze. Cos tam zakluje ale wiem ze to normalne mpze byc takze nie martwcie siel o mnie haha
Mam duzo lekko bialego mlecznego sluzu i to chlupotanie i przy seksie tez wczoraj .jakies to dziwne
Dodam ze boli rowniez w krzyzu na dole od wczoraj
Jotka zycE ci zmiany pracy jesli tego pragniesz ale zwykle bywa tak ze nerwy mina i dalej leci no chyba ze jest juz naprawde zle ..wtedy cAs nie pomoze
Aga a kiedy robiłas znow testy owulacyjne? I jakie kreski ci aychpdzily. Tak pytam lol . bo roznie sie z tym spotkalam
Ostatnia edycja: