reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wczoraj po przytulankach z mężem myślałam że się wściekne miałam wrażenie że płoną mi cycki;/ pierwszy raz w życiu ja przy dwójce dzieci chyba nie miałam czegoś takiego. Hahah.
.

Mąż pojechał na bazę pod auto firmowe, zrobiłam mu śniadanie, ciepła herbate do termosu;) zaraz powinien po to być i lecii do pracy.

Czy u was wczoraj też była taka piękna pogoda. ?? U mnie masakra jak wiosna. I tak ma być cały tydzień;)

Kochane która testuje na dniach? Ja do @ 4 dni dziś u mnie 10 dpo i nie wiem kiedy próbować. ?

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 20 o ile @ nie przyjdzie, aale wszystko wskazuje ze przyjdzie=) wiec narazie nie kupuje testu

reklama
@Jotka_Szczotka ja to Ciebie rozumiem kobietko! Tez cały czas walczę z wagą. Na razie jakoś się trzymam ale sporo wysiłku mnie to kosztuje. Ćwiczenia, joga, spacery, rower a dupsko i tak rośnie od samego patrzenia na jedzenie. Ostatni rok trochę się męczyłam z przepuklina kręgosłupa. Niby biorę eutyrox bo tsh za wysoko było, zeszło sobie ładnie ale i tak g**no to daje. Taka genetyka chyba. W ciąży pewnie wrzucę ze 30kg no ale jestem na to gotowa! :) w dupie to mam, życie jest za krótkie by się przejmować kilogramami ;) chociaż my kobiety już tak mamy.
Kolorowych snów wam życzę [emoji8][emoji8]
Ja w ciazy przytulam 8kg a jak wyklulam to jeszcze mialam kg mniej. Potem zrzucilam jeszcze 9 kg a od odstawienia przerwie 30przybylo masakra.

Ja przed ciążą ważyłam 58 a teraz po 2 ciążach 62 i niżej nie daje rady zejść. Odziwo ciuszki luźne mi się zrobiły a waga ta sama

Dzień dobry miłe panie. Jak to wspaniale, ze dziś poniedziałek i można w końcu iść do pracy [emoji7][emoji7] nie wiem jak wy ale ja od piątku nie mogłam się doczekać [emoji6][emoji6]

Dzień dpbry drogie panie. Wydeleguję zaraz młodą do szkoly i trochę ogarnę chatę. Miłego dnia wszystkim ;*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kurde jakoś mnie korci żeby jutro zatestowac;(

Daj spokój, nie testuj ;) nie wiem jak wy ale ja wole czekać na @ i już nigdy nie zatestuje wcześniej niż 7 dni po spóźniającej się @ jakoś jest mi mniej przykro jak dostaje @ bo jedna kreska to dla mnie masakra, nie mogę się otrząsnąć przez pare godzin później. Już nigdy nie chce patrzeć na 1 kreskę ;)

reklama
Hello:) Ja dzis zaspalam i synek zamiast na 8 pojechac do przedszkola byl o 8.30. Dobrze ze maz w domu to go zawiozl autem.
Ja dzis jade na miasto pare spraw zalatwiac a jutro ide na rozmowe o prace,stwierdzilam ze jak pojde do pracy nie bede tak sie nakrecac na ciaze. Wiec prosze o 3manie kciukow.

Do góry