reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Jotka_Szczotka ja to Ciebie rozumiem kobietko! Tez cały czas walczę z wagą. Na razie jakoś się trzymam ale sporo wysiłku mnie to kosztuje. Ćwiczenia, joga, spacery, rower a dupsko i tak rośnie od samego patrzenia na jedzenie. Ostatni rok trochę się męczyłam z przepuklina kręgosłupa. Niby biorę eutyrox bo tsh za wysoko było, zeszło sobie ładnie ale i tak g**no to daje. Taka genetyka chyba. W ciąży pewnie wrzucę ze 30kg no ale jestem na to gotowa! :) w dupie to mam, życie jest za krótkie by się przejmować kilogramami ;) chociaż my kobiety już tak mamy.
Kolorowych snów wam życzę [emoji8][emoji8]

reklama
@Jotka_Szczotka ja to Ciebie rozumiem kobietko! Tez cały czas walczę z wagą. Na razie jakoś się trzymam ale sporo wysiłku mnie to kosztuje. Ćwiczenia, joga, spacery, rower a dupsko i tak rośnie od samego patrzenia na jedzenie. Ostatni rok trochę się męczyłam z przepuklina kręgosłupa. Niby biorę eutyrox bo tsh za wysoko było, zeszło sobie ładnie ale i tak g**no to daje. Taka genetyka chyba. W ciąży pewnie wrzucę ze 30kg no ale jestem na to gotowa! :) w dupie to mam, życie jest za krótkie by się przejmować kilogramami ;) chociaż my kobiety już tak mamy.
Kolorowych snów wam życzę [emoji8][emoji8]
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 29kg. Po okazało się, że Hashimoto mnie dopadło i stąd tyle masy. A że niska jestem to łatwiej mnie było przeskoczyć jak obejść [emoji12] Jak tylko przyjdzie @ będziemy się znowu starać bo jajo powinno iść z prawego jajnika, nie mam lewego jajowodu, więc i jest szansa. Pozdrawiam Was serdecznie kobitki.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny sory ze się nie odzywam ale nie ma staranek bo brak meza a czuje ze dzisiaj ten dzień jajnik nasuwa i śluz płodny i lipa ale w listopadzie będzie M wiec wtedy będę więcej pisała cały czas was obserwuje i trzymam kciuki.
Powodzenia zatem w listopadzie kochana :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 29kg. Po okazało się, że Hashimoto mnie dopadło i stąd tyle masy. A że niska jestem to łatwiej mnie było przeskoczyć jak obejść [emoji12] Jak tylko przyjdzie @ będziemy się znowu starać bo jajo powinno iść z prawego jajnika, nie mam lewego jajowodu, więc i jest szansa. Pozdrawiam Was serdecznie kobitki.

Ja w ciąży z młodą przytylam 28 kg, ale dośc szybko zjechalam do wagi sprzed ciąży. Ale no cos, duzo slodkiego wpieprzalam to co sie dziwic ze tyle na plusie mialam.bogu dzieki problemow z tarczycą czy hormonami nigdy nie mialam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja w ciąży z młodą przytylam 28 kg, ale dośc szybko zjechalam do wagi sprzed ciąży. Ale no cos, duzo slodkiego wpieprzalam to co sie dziwic ze tyle na plusie mialam.bogu dzieki problemow z tarczycą czy hormonami nigdy nie mialam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No mi trochę zostało kg, ale nie płacze nad tym bo wcześniej ważyłam 47 a to trochę mało. Postanowiłam zmienić endokrynologa na kogoś specjalizującego się w ciążach, bardziej dostępnego jak dotychczas i za tydzień idę na pierwszą wizytę. Zobaczymy co z tego będzie.

Helou. Szybka pobudka. Wyprawiam męża w delegacje;(((

Ja z obydwojgiem dzieci przytyłam po 15 kg. I jaka tu sprawiedliwość!? Jak dziecko wazylo nieco ponad 3 xd

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj po przytulankach z mężem myślałam że się wściekne miałam wrażenie że płoną mi cycki;/ pierwszy raz w życiu ja przy dwójce dzieci chyba nie miałam czegoś takiego. Hahah.
.

Mąż pojechał na bazę pod auto firmowe, zrobiłam mu śniadanie, ciepła herbate do termosu;) zaraz powinien po to być i lecii do pracy.

Czy u was wczoraj też była taka piękna pogoda. ?? U mnie masakra jak wiosna. I tak ma być cały tydzień;)

Kochane która testuje na dniach? Ja do @ 4 dni dziś u mnie 10 dpo i nie wiem kiedy próbować. ?

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie . to nie jest proste. Szczegolnie dla kogos kto musi zmienic swoj tryb na ten bardziej przyjazny organizmowi. Nie wiedzialam ze podwyzszona prolaktyna powoduje tycie ale piszesz ze bywasz czy jestes w depresji a ruch fizyczny jeszcze z innymi ludzmi poprawia samopoczucie. Prace ciala a nie tylko figure..sama o tym wiem najlepiej
Nie trzeba sie rzucac na gleboka wode... Ale od czegos zaczac . cos zmienic . wiem ze w depresji nie ma sie checi na nic ale to takie bledne kolo i naprawde napisalam to by cie wesprzec a nie zdolowac
Mialam jak najlepsze intencje
Czekamy az u zysla orbitka, od tego zaczniemy z mmężem.

reklama
Do góry