reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja z czerwca ;)
Nie sądzę by to był mój miesiąc. Kompletnie nic na to nie wskazuje :) oczywiście objawów mam milion ale z doświadczenia wiem ze kompletnie żaden objaw nie świadczy u mnie o ciąży :)
Wiesz że jak nic na to nie wslazuje to czasami znak że cos jest na rzeczy? Ja przed tym piatkowym testem i pozniej @ zadnych objawow na @ nie mialam a na tescie kreska sie pojawila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wiesz że jak nic na to nie wslazuje to czasami znak że cos jest na rzeczy? Ja przed tym piatkowym testem i pozniej @ zadnych objawow na @ nie mialam a na tescie kreska sie pojawila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jakoś mi się wydaje, że jak już będę ciężarna to będę to czuła. Jakaś siła, głos wewnętrzny mi to powie :))

Ja ostatnio miałam taki głupi pomysł żeby szefowej powiedzieć, ze się staram żeby mogła się przygotować na to (bo obecnie nie ma mnie kto zastąpić w razie czego) ale na szczęście mi psiapsióła do łba przemówiła żebym nikomu nic nie mówiła. W ogóle za bardzo nie mam z kim o tym gadać bo nie chce ludziom przynudzać. Dlatego postanowiłam dołączyć do was i potruć wam te piękne tyłeczki ;)
Tak, tutaj w grupie nam razniej bo wszystkie dążymy do dzidziolka, i żadna z nas nie patrzy się na reszte z politowaniem jak kolejna @ nadchodzi. Swoja droga jak kiedyś uda mi sie zaciazyc to i tak będę ten wątek doglądać:-) już trochę się z wami zżyłam :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jakoś mi się wydaje, że jak już będę ciężarna to będę to czuła. Jakaś siła, głos wewnętrzny mi to powie :))
Ja z córką jak zachodzilam w ciaze to mialam proroczy sen. Snilo mi się że moi rodzice mowili że pomogą przy dziecku:-) iwlasnie w tamtym cyklu zaciążyłam. Ale oprocz snu zadnego przeczucia nie mialam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To nie tarczyca.. mam ogromny problem z hiperprolaktynenia. Bardzo duzu.

ONAONAONA latwo Ci mowic. W ciazy i do momentu odstawienia nie mialam problemu z wagą. Dopiero po odstawieniu rok temu we wrzesniu w grudniu zaczelam miec spowrotem nawaly mleczne. Stalam i mleko samodo sikalo. To wcale nie jest takie proste jak Ci sie wydaje.

Nie . to nie jest proste. Szczegolnie dla kogos kto musi zmienic swoj tryb na ten bardziej przyjazny organizmowi. Nie wiedzialam ze podwyzszona prolaktyna powoduje tycie ale piszesz ze bywasz czy jestes w depresji a ruch fizyczny jeszcze z innymi ludzmi poprawia samopoczucie. Prace ciala a nie tylko figure..sama o tym wiem najlepiej
Nie trzeba sie rzucac na gleboka wode... Ale od czegos zaczac . cos zmienic . wiem ze w depresji nie ma sie checi na nic ale to takie bledne kolo i naprawde napisalam to by cie wesprzec a nie zdolowac
Mialam jak najlepsze intencje

reklama
Do góry