reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też. Co miesiąc czuję wiele mozliwych objawów i zaczynam się nakręcać, no a na końcu wredne małpisko przychodzi :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dlatego już się sama z siebie śmieje zakłuje mnie w jajniku czy coś to se myśle ironicznie :”a to na pewno przez ciąże” i się sama do siebie śmieje :) taki mam na to sposób [emoji3]

reklama
Ja tez zawsze mam 1500 sto 900 objawow jak to mowia ;) ale ostatnio lipiec i sierpien mialam juz konkretne objawy ciazy i test elektroniczny pokazal mi pregnant 1-2 weeks, beta rosla a po 1,5 tygodnia przyszedl okres to byla dla mnie zalamka, no ale nic juz sie z tego pozbieralam i dzialam dalej.

Ja tez zawsze mam 1500 sto 900 objawow jak to mowia ;) ale ostatnio lipiec i sierpien mialam juz konkretne objawy ciazy i test elektroniczny pokazal mi pregnant 1-2 weeks, beta rosla a po 1,5 tygodnia przyszedl okres to byla dla mnie zalamka, no ale nic juz sie z tego pozbieralam i dzialam dalej.

Współczuje [emoji22]

To ja po tych 3ch dniach spoznienia i znikającej kresce i kilka godzin pozniej @, też przeżyłam niemały szok....no nic, ale to jest znak że zajść mogę. I byc moze czesc z tych spozniajacych się @ od czasu kiedy się staramy, a tym bardziej ta czerwcowa spozniona o 8 dni to byly biochemiczne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A badalas tsh? Moze to byc problem tycia.

To nie tarczyca.. mam ogromny problem z hiperprolaktynenia. Bardzo duzu.

ONAONAONA latwo Ci mowic. W ciazy i do momentu odstawienia nie mialam problemu z wagą. Dopiero po odstawieniu rok temu we wrzesniu w grudniu zaczelam miec spowrotem nawaly mleczne. Stalam i mleko samodo sikalo. To wcale nie jest takie proste jak Ci sie wydaje.

To były moje testy z sierpnia mówię wam bardzo to przeżyłam, płakałam przez 2 tygodnie jak mi się tylko przypomniało no cóż zrobić :(
IMG_20170817_084317.jpg

Załączniki

• IMG_20170817_084317.jpg
    IMG_20170817_084317.jpg
    366,2 KB · Wyświetleń: 216
reklama
Do góry