reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No! Ale i tak Ci zazdroszczę już tego jednego ;)
Niby mam jedno ale ona już taka duża....prawie 1.5m wzrostu już ma tzn ciuchy na 146 jej niby kupuję ale już są na styk a buty rozmiar 35. Kiedy to uroslo to nie wiem hehe
Tęskno mi za kopniakami w ciąży i zastanawianiem się czy w żebra zarobilam z nóżki czy z rączki. Kilka razy jak mi kopala w zebra to konkretnie zabolalo ale to nic....jest kochana. No i tesknie za tuleniem takiego malucha.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
U nas jest takie prawidlo zyciowe, że dzieci i pieniedzy nigdy za dużo. Ja to bym chciala jeszcze z dwójkę, ale ile Bog da to bede kochać. Jedno to najbardziej wymodlone mam=)

U mnie tez! Mogłabym mieć nawet i pięcioro dzieci, od zawsze chciałam mieć dzieci. Jak byłam mała to nie mogłam się doczekać własnych dzieci :) niestety późno trafiłam na osobę z która warto i Ot lipa!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jotka szczotka ty pamietasz o mojej prosbie hahahaha

Ciagle tylko necisz i necisz tymi grzybami masakraa

Ja tez chciałam w tym roku, urodziny mam w czerwcu i tak sobie marzyłam ze pierwsze dziecko urodzę jeszcze przed 35 urodzinami ale chyba będzie klops. Ja tez nie chciałabym zaprzestać na jednym ale jak taka rzeźba żeby jedno zmajstrować to co dopiero dwójkę, że o trójce nie wspomnę. Życia mi zabraknie [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A to ze teraz dluzej sie starasz nie znaczy ze z 2 i 3 nie pójdzie jak po.masle.. Mam znajoma ... 2 lata sie starała o 1 ..chlopiec .. Potem dziewczynka pierwszy cykl i nastepne dwie dziewczynki z wpadek hahaha takze teges;)

Dla Nas syn byl niespodzianka (przesuwalismy termin slubu ) i troche bylismy zmartwieni ale pamietam jak mama mowila...dzis myslisz ze nie chcesz ale masz to sie ciesz bo nie wiesz co jutro przyniesie i naprawde nie zaluje ze tak sie stalo.

Elodia moj syn tego samego wzrostu i but ten sam he

I zawsze uwielbialam takie bobasy.. Byla to dla mnie najwieksza frajda

Dla mnie najwieksza frajda bylo i nadal jest uczenie mlodej. Do teraz pamietam jej pierwszy samodzielny krok :-) i scene....miala pol roku i sobie do niej gadam jak ją mialam na kolanach i doniej taki tekst...."ciekae koedy pierwsze slowo powiesz" a ta malpa....hehe...."tata" xD to moze drugie jako pierwsze slowo powie mama

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dla mnie najwieksza frajda bylo i nadal jest uczenie mlodej. Do teraz pamietam jej pierwszy samodzielny krok :-) i scene....miala pol roku i sobie do niej gadam jak ją mialam na kolanach i doniej taki tekst...."ciekae koedy pierwsze slowo powiesz" a ta malpa....hehe...."tata" xD to moze drugie jako pierwsze slowo powie mama

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Wszystko razEm wziete:)
Najbardziej lubilam karmic mimo poczAtkowego poranienia sutkow i nawalu pokarmu hehe super. Odnajdywalam sie. Problemow nie mielismy . spaly jak trza a jakie bedzie 3 to sie okaze hihi

Jotka szczotka ty pamietasz o mojej prosbie hahahaha

Ciagle tylko necisz i necisz tymi grzybami masakraa

A to ze teraz dluzej sie starasz nie znaczy ze z 2 i 3 nie pójdzie jak po.masle.. Mam znajoma ... 2 lata sie starała o 1 ..chlopiec .. Potem dziewczynka pierwszy cykl i nastepne dwie dziewczynki z wpadek hahaha takze teges;)

Dla Nas syn byl niespodzianka (przesuwalismy termin slubu ) i troche bylismy zmartwieni ale pamietam jak mama mowila...dzis myslisz ze nie chcesz ale masz to sie ciesz bo nie wiesz co jutro przyniesie i naprawde nie zaluje ze tak sie stalo.

Elodia moj syn tego samego wzrostu i but ten sam he

I zawsze uwielbialam takie bobasy.. Byla to dla mnie najwieksza frajda

To samo mówi mój lekarz, wiec tego się trzymam ;)

Wszystko razEm wziete:)
Najbardziej lubilam karmic mimo poczAtkowego poranienia sutkow i nawalu pokarmu hehe super. Odnajdywalam sie. Problemow nie mielismy . spaly jak trza a jakie bedzie 3 to sie okaze hihi
A mialas zapalenie piersi? Mnie jak sieklo jak mloda miala 2 tygodnie to na sor jechalismy bo gorączka mi skoczyla do ponad 40 stopni i czulam jak wszystko mi sie w srodku gotuje.
No i te poranione sutki zanim młoda nauczyła się ssać...przez chwilę mialam ochotę przestać karmić ale na szczęście się udało i karmilam dwa lata :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
To samo mówi mój lekarz, wiec tego się trzymam ;)
Dobrze prawi:)))

A mialas zapalenie piersi? Mnie jak sieklo jak mloda miala 2 tygodnie to na sor jechalismy bo gorączka mi skoczyla do ponad 40 stopni i czulam jak wszystko mi sie w srodku gotuje.
No i te poranione sutki zanim młoda nauczyła się ssać...przez chwilę mialam ochotę przestać karmić ale na szczęście się udało i karmilam dwa lata :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No balam sie ze tez dostane goraczki.. Bolalo jak diabli
Pierwszy nawal po 4 dniach jakos... Przeszlo bez echa na szczescie. Mleko e nocy cieklo mi tak ze skorupa mi sie z pidzamy zrobila jak sie obudzilam..to bylo smieszne haha.potem z synem nie mialam ale byla jedna sytuacja gdzie mama nie przyniosla mi go do pracy na karmienie ( cos jej sie pomiezzalo i dala mu butlę masakra) to umieralam a on nie chcial jesc bo byl najedzony... I maz pomogl bo te laktatory to eh

A z cora to samo na poczatku i jak miala 4 miesiace jakos to mialam nadprodukcje i mala nie mogla chwycic tak twardej jak kamien piersi..wtedy jeszcze jakos dluzej przespala :(
Maz mi pomogl jesli wiesz co mam na mysli lol.. Nie mialam goraczek
Moze Mezu wybawil mnie od zapalenia

Do góry