reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jotka szczotka ty pamietasz o mojej prosbie hahahaha

Ciagle tylko necisz i necisz tymi grzybami masakraa

A to ze teraz dluzej sie starasz nie znaczy ze z 2 i 3 nie pójdzie jak po.masle.. Mam znajoma ... 2 lata sie starała o 1 ..chlopiec .. Potem dziewczynka pierwszy cykl i nastepne dwie dziewczynki z wpadek hahaha takze teges;)

Dla Nas syn byl niespodzianka (przesuwalismy termin slubu ) i troche bylismy zmartwieni ale pamietam jak mama mowila...dzis myslisz ze nie chcesz ale masz to sie ciesz bo nie wiesz co jutro przyniesie i naprawde nie zaluje ze tak sie stalo.

Elodia moj syn tego samego wzrostu i but ten sam he

I zawsze uwielbialam takie bobasy.. Byla to dla mnie najwieksza frajda
No pewno, ze nie pamietam.. mialam Ci nasuszyc????

reklama
A mialas zapalenie piersi? Mnie jak sieklo jak mloda miala 2 tygodnie to na sor jechalismy bo gorączka mi skoczyla do ponad 40 stopni i czulam jak wszystko mi sie w srodku gotuje.
No i te poranione sutki zanim młoda nauczyła się ssać...przez chwilę mialam ochotę przestać karmić ale na szczęście się udało i karmilam dwa lata :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja mialam , nikomu nie życzę. Tak mnie bolalo, ze wylam z bolu, a maz plakal

Dobre wieści bardzo mnie ciesza. =) Gratuluje zafasolkowania. =)

@Elodia, a konsultowalas to odstawienie lekow z lekarzem..? Wiele lekow odstawia sie, dopiero jak juz sie zajdzie w ciazetym. Jak bedziesz chodzila pernamentnie znerwicowana to nie zajdziesz nigdy. Eh. Prosze Cie idz do lekarzy musze Ci pomoc.

Ja dziś maza wyciagnelam na grzyby, znowu zesmy nazbierali dwa kosze. Dopiero joncze je ogarniac.

A jeszcze odkrylam przed chwila ze nasz towarzysz zlapal kleszcza, po gruntownym przeszukaniu okazalo sie ze jest ich az 5! Ale na szczescie jeszcze dziala obroża, wiec juz byly pol przytomne i sie nie powkrecaly. Dzieki Bogu, bo na wiosne zlapal takiego zjak babeszioza. Prawie nam umarł. Ale naszczęście silny z niego zawodnik.
A co macie za pieska?

Tez chciałam sobie kupić pieska maltipoo konkretnie, moja siostra ma jest przesłodki [emoji7][emoji173]️ No ale współmałżonek sie nie zgadza wiec pozostaje mi dziecko [emoji6]

reklama
Tez chciałam sobie kupić pieska maltipoo konkretnie, moja siostra ma jest przesłodki [emoji7][emoji173]️ No ale współmałżonek sie nie zgadza wiec pozostaje mi dziecko [emoji6]
Ja chcialam psa, zw schroniska, ale moj maz uparl sie ze jak juz siesie zgodzil to ma byc z wlosami zeby siersc sie nie walala

Do góry