Jotka_
Fanka BB :)
Co to to to???
Jak z tego nie będzie ciąży to już chyba naturalnymi metodami nigdy jej nie będzie [emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to to to???
Jak z tego nie będzie ciąży to już chyba naturalnymi metodami nigdy jej nie będzie [emoji849]
U mnie chyba też naturalnymi metodami sie nie uda. Bo od lutego próbujemy i nic. Cisza.
Co to to to???
U mnie chyba też naturalnymi metodami sie nie uda. Bo od lutego próbujemy i nic. Cisza.
Nieee mieliśmy isc w lutym, jakby do lutego się nie udało, ale zdecydowalam że po weekendzie się umówię do innego gina i zobaczymy co on powie. A chcialabym chociaz w tym roku zajść w ciążę, bo moja córa już praiwe codziennie się pyta kiedy będzie dziecko.A robiliście jakieś badania?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To zrobie barszczu z uszkami na święta i wysle Ci ekkstresem=D@Jotka_Szczotka owszem odstawienie leków najpierw skonsultowałam z lekarzem. Chcialam uniknąć ponownwgo brania leków, ale chyba faktycznie się bez nich nie obejdzie. I podziwiam Ci z tymi grzybami. Ja nigdy tego nie lubilam. Babcia mnie nawet za dzieciaka probowala zabierac do lasu ale jedynie się wtedy nudzilam :-) a pozatym grzybki lubie jedynie w uszkach od barszczu :-)
Oooooki :-) synek z wami na grzybki jeździ?To zrobie barszczu z uszkami na święta i wysle Ci ekkstresem=D
Jo, bardziej mi chodzilo czy to jakas aplikeiszon =DNa różowo od 1wszego do 4tego jest ciotencja, mały kwiatek oznacza płodne, jajeczko owulejszyn (potwierdzona testami) a serduszka to bzykanko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom