reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1508002093-aaaaaa.jpeg

Jak z tego nie będzie ciąży to już chyba naturalnymi metodami nigdy jej nie będzie [emoji849]
Co to to to???

reklama
@Jotka_Szczotka owszem odstawienie leków najpierw skonsultowałam z lekarzem. Chcialam uniknąć ponownwgo brania leków, ale chyba faktycznie się bez nich nie obejdzie. I podziwiam Ci z tymi grzybami. Ja nigdy tego nie lubilam. Babcia mnie nawet za dzieciaka probowala zabierac do lasu ale jedynie się wtedy nudzilam :-) a pozatym grzybki lubie jedynie w uszkach od barszczu :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A robiliście jakieś badania?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nieee mieliśmy isc w lutym, jakby do lutego się nie udało, ale zdecydowalam że po weekendzie się umówię do innego gina i zobaczymy co on powie. A chcialabym chociaz w tym roku zajść w ciążę, bo moja córa już praiwe codziennie się pyta kiedy będzie dziecko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Jotka_Szczotka owszem odstawienie leków najpierw skonsultowałam z lekarzem. Chcialam uniknąć ponownwgo brania leków, ale chyba faktycznie się bez nich nie obejdzie. I podziwiam Ci z tymi grzybami. Ja nigdy tego nie lubilam. Babcia mnie nawet za dzieciaka probowala zabierac do lasu ale jedynie się wtedy nudzilam :-) a pozatym grzybki lubie jedynie w uszkach od barszczu :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To zrobie barszczu z uszkami na święta i wysle Ci ekkstresem=D

reklama
Gralam z młodą w Uno. Po przegraniu 6 razy z rzędu stwierdziła, że wcale jej sie ta gra nie podoba :-D ale jak wygrywala to chciala co chwile znowu grać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry