Elodia
Fanka BB :)
To my skromnie bo tylko dwie biale myszkiJa jeszcze mam 3seinki morskie=P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To my skromnie bo tylko dwie biale myszkiJa jeszcze mam 3seinki morskie=P
Szczura. ( byly 2 buuuu) Chomika . suczke maltanczyk i myslimy by jej kompanke zalatwic. Sie zobaczy. Ale z wlosem bo siersci w domu nie zniese pozatym mojej suni nie czuc co jest dla mnie duzym komfortem choc bardziej lubie duze psy
Wychowalam sie z mnostwem zwierzat dookoła takze to dla Mnie nie problem
Ogladamy tvp rozrywka i umieramy ze smiechu
Mój M w ogóle nie chce słyszeć o kotku albo psie, a mi się marzy gromadka kotów :-) uwielbiam koteły, najlepiej jak kot śpi, to taki fajny grzejniczek z niego jest takie fajne ciepło daje.No wllasnie my tez powoli myslimy dla towarzystwem dla Klocka, ale ja to chcialabym kota, bo je uwielbiam, ale moj maz jest nieugiety. A mi sie marzy rudzielec.
Ja już na studiach:/
A marzy mi się maltanczyk... no mam 70m mieszkanie więc duzy piesek odpada
Miłego dnia dziewczyny!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Msca nie zabraknie tylko żeby pies na takim metrażu się nie meczyl70m to duzo. My mamy 48m i napewno dla nikogo miejsca noe zabraknie =)