reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Beta 81.71 [emoji173]!
Udało się!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdro. No to gratuluję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Cześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu nieco was podglądam zza krzaków, dziś jeśli pozwolicie postanowiłam do was dołączyć. Można?
Krótko o sobie: mam na imię Ela, mam 34 (niestety) lata. Staramy sie z mężem o 1wsze dziecko, to juz nasze 11 podejście :( jestem trochę załamana, daje mi to strasznie na nerwy ze nie mogę zajść w ta upragniona ciaze, zreszta co ja wam będę tłumaczyć, same dobrze wiecie jak to jest. Z punktu widzenia mojego gienka wszystko jest w porządku i to tylko kwestia czasu i stara śpiewka, nie denerwować sie, nie myśleć sratatata. Brakuje mi guzika ON/OFF w tym moim przepełnionym czerepie. No i to by było na tyle. Czekamy jeszcze do nowego roku i jak nic sie nie wydarzy to pośle współmałżonka na badania czym prędzej. Jakos nie umiem tak siedzieć z założonymi rękami, zwłaszcza ze czas ucieka, tak marzyłam ze urodzę przed 35 rokiem życia a tu dupa. Ch*j bombki strzelił ze sie tak wyrażę. Dziękuje za uwagę.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu nieco was podglądam zza krzaków, dziś jeśli pozwolicie postanowiłam do was dołączyć. Można?
Krótko o sobie: mam na imię Ela, mam 34 (niestety) lata. Staramy sie z mężem o 1wsze dziecko, to juz nasze 11 podejście :( jestem trochę załamana, daje mi to strasznie na nerwy ze nie mogę zajść w ta upragniona ciaze, zreszta co ja wam będę tłumaczyć, same dobrze wiecie jak to jest. Z punktu widzenia mojego gienka wszystko jest w porządku i to tylko kwestia czasu i stara śpiewka, nie denerwować sie, nie myśleć sratatata. Brakuje mi guzika ON/OFF w tym moim przepełnionym czerepie. No i to by było na tyle. Czekamy jeszcze do nowego roku i jak nic sie nie wydarzy to pośle współmałżonka na badania czym prędzej. Jakos nie umiem tak siedzieć z założonymi rękami, zwłaszcza ze czas ucieka, tak marzyłam ze urodzę przed 35 rokiem życia a tu dupa. Ch*j bombki strzelił ze sie tak wyrażę. Dziękuje za uwagę.
Witaj i sie rozgosc;)
Ja dopiero 3 cykl staran ale mysle ze bym nie czekala z badaniami tylko meza wyslala wyslala juz na badania bo tak naprawde po co czekac.

Jej super:) W koncu dobre wiesci. Bedziesz robic za pare dni by sprawdzic czy rosnie?
No mnie bardzo podbudowywaly takie wieści, mam nadzieję że moja radosna nowina też Was podbuduje a nie zdemotywuje[emoji173]
Jak czytałam te wiadomości o 2 kreskach to cieszyłam się i wierzyłam, że i mnie się uda [emoji173] bo czemu by nie?
Dzięki dziewczyny i jeszcze raz trzymam kciuki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry