Elodia
Fanka BB :)
Zazdro. No to gratuluję.Beta 81.71 [emoji173]!
Udało się!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdro. No to gratuluję.Beta 81.71 [emoji173]!
Udało się!
Elodia jeszcze raz przykro mi. Aż tak niezręcznie jest mi się cieszyć i pisać o tym... wybacz..Zazdro. No to gratuluję.
Spoko nie czuj się niezręcznie. To super że Tobie się udało. Spokojnej ciąży życzę.Elodia jeszcze raz przykro mi. Aż tak niezręcznie jest mi się cieszyć i pisać o tym... wybacz..
Dziewczyny trzymam za Was kciuki! Na prawde
Gratulacje całuski zeby dzidzia rosła i żeby nie dlugo znowu były pozytywne wiadomsciBeta 81.71 [emoji173]!
Udało się!
Jej super W koncu dobre wiesci. Bedziesz robic bete za pare dni by sprawdzic czy rosnie?Beta 81.71 [emoji173]!
Udało się!
Witaj i sie rozgoscCześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu nieco was podglądam zza krzaków, dziś jeśli pozwolicie postanowiłam do was dołączyć. Można?
Krótko o sobie: mam na imię Ela, mam 34 (niestety) lata. Staramy sie z mężem o 1wsze dziecko, to juz nasze 11 podejście jestem trochę załamana, daje mi to strasznie na nerwy ze nie mogę zajść w ta upragniona ciaze, zreszta co ja wam będę tłumaczyć, same dobrze wiecie jak to jest. Z punktu widzenia mojego gienka wszystko jest w porządku i to tylko kwestia czasu i stara śpiewka, nie denerwować sie, nie myśleć sratatata. Brakuje mi guzika ON/OFF w tym moim przepełnionym czerepie. No i to by było na tyle. Czekamy jeszcze do nowego roku i jak nic sie nie wydarzy to pośle współmałżonka na badania czym prędzej. Jakos nie umiem tak siedzieć z założonymi rękami, zwłaszcza ze czas ucieka, tak marzyłam ze urodzę przed 35 rokiem życia a tu dupa. Ch*j bombki strzelił ze sie tak wyrażę. Dziękuje za uwagę.
No mnie bardzo podbudowywaly takie wieści, mam nadzieję że moja radosna nowina też Was podbuduje a nie zdemotywuje[emoji173]Jej super W koncu dobre wiesci. Bedziesz robic za pare dni by sprawdzic czy rosnie?