reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No mnie bardzo podbudowywaly takie wieści, mam nadzieję że moja radosna nowina też Was podbuduje a nie zdemotywuje[emoji173]
Jak czytałam te wiadomości o 2 kreskach to cieszyłam się i wierzyłam, że i mnie się uda [emoji173] bo czemu by nie?
Dzięki dziewczyny i jeszcze raz trzymam kciuki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ty tu do nas dalej zagladaj i dawaj znac jak rozwija sie ciaza:) Bo Twoje slowa zabrzmialy jak pozegnanie.

reklama
Witaj i sie rozgosc;)
Ja dopiero 3 cykl staran ale mysle ze bym nie czekala z badaniami tylko meza wyslala wyslala juz na badania bo tak naprawde po co czekac.

Dzięki! W zasadzie to masz racje ale do nowego roku zostały raptem dwa miesiące, juz mnie to nie zbawi. Co innego gdyby to była kwestia roku ale dwa miesiące przy jedenastu podejściach to naprawdę nic. Jedyny plus tego wszystkiego, ze uczę się cierpliwości :) umawialiśmy się z mężem ze tak będzie wiec nie będę się napinać :)

Dzięki! W zasadzie to masz racje ale do nowego roku zostały raptem dwa miesiące, juz mnie to nie zbawi. Co innego gdyby to była kwestia roku ale dwa miesiące przy jedenastu podejściach to naprawdę nic. Jedyny plus tego wszystkiego, ze uczę się cierpliwości :) umawialiśmy się z mężem ze tak będzie wiec nie będę się napinać :)
No to jak umisz tak wyluzowac o buc cierpliwa to podziwiam. Ja pewnie meza bym raz dwa wyslala:p

I kurka zglupialam... termin @ mam na 20.10 a przed chwila bylam na siusiu i dziwny sluz mialam taki gesty i brunatny... nigdy tak nie mialam...

Ja tak mam zawsze przed @ juz pare dni wcześniej zaczyna się gesty brunatny śluz ale bardziej przy kupce niż przy siusiu :D życzę Ci aby u Ciebie to zwiastowało coś innego :) [emoji110]️

Pewnie że tu będę !
Przecież mówiłam że też czekam na Wasze kreski :)
Wszystkie rodzimy w 2019r.- wierzę w to [emoji173]

Pewnie że tu będę !
Przecież mówiłam że też czekam na Wasze kreski :)
Wszystkie rodzimy w 2019r.- wierzę w to [emoji173]

Gratuluję z całego serduszka. Życzę dużo zdrówka! Nie ukrywam, że zazdroszczę Ci ale to tak w granicach zdrowego rozsądku, jak każda staraczka pewnie ;)

reklama
Do góry