reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Kochane! Jestem po przerwie. Urlop w Hiszpanii był super!!! Pogoda świetna, piękne plaże, woda w morzu jak w wannie. Odpoczęliśmy i wróciliśmy z uśmiechem.
Co prawda drugiego dnia przyjazdu 27.05 dostałam @, ale była krótka i lekka, więc spoko.
Jeśli chodzi o starania, to jakoś szczególnie się nie staraliśmy w tym cyklu, bo na urlopie spaliśmy z Lilą, a po powrocie za bardzo nie było jak, więc raptem 3 serduszka.
Dzisiaj 33 dc. Rano zrobiłam test Pepino o czułości 10 i niby był mega bladzioch, ale nie wierzyłam po ostatnim rozvzarowaniu.
Po południu kupiłam test o czułości 25 i zrobiłam o 19. Oto wynik... oby ciemniała...

reklama
1467139109534.jpg

Załączniki

• 1467139109534.jpg
    1467139109534.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 497
Hej Kochane! Jestem po przerwie. Urlop w Hiszpanii był super!!! Pogoda świetna, piękne plaże, woda w morzu jak w wannie. Odpoczęliśmy i wróciliśmy z uśmiechem.
Co prawda drugiego dnia przyjazdu 27.05 dostałam @, ale była krótka i lekka, więc spoko.
Jeśli chodzi o starania, to jakoś szczególnie się nie staraliśmy w tym cyklu, bo na urlopie spaliśmy z Lilą, a po powrocie za bardzo nie było jak, więc raptem 3 serduszka.
Dzisiaj 33 dc. Rano zrobiłam test Pepino o czułości 10 i niby był mega bladzioch, ale nie wierzyłam po ostatnim rozvzarowaniu.
Po południu kupiłam test o czułości 25 i zrobiłam o 19. Oto wynik... oby ciemniała...
Niby szczególnych starań nie było, a jednak wyszło. Super.

reklama
No a u mnie dzisiaj 6dc , i już zauważyłam przezroczysty rozciągliwy sluz. Czy to nie za wcześnie ? Moja @ była krótka bo tylko 2 dni a 3 dnia tylko plamienie . W tym cyklu zwalniam mniej myślę o tym, jakoś ostatnio nawet czasu na to nie mam. W niedziele wyjeżdżamy na Urlop,i akurat na urlopie ma być niby owulacja(tak pokazuje mi aplikacja licząc cykl 28d) ja liczę ten cykl na 27 -29 także spodziewana@ wypadnie na 20-22 lipca , akurat wrócę z wakacji. Nie nastawiaam się ze wyjdzie ,wszystko na spokójnie.

Do góry