reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Kochane! Jestem po przerwie. Urlop w Hiszpanii był super!!! Pogoda świetna, piękne plaże, woda w morzu jak w wannie. Odpoczęliśmy i wróciliśmy z uśmiechem.
Co prawda drugiego dnia przyjazdu 27.05 dostałam @, ale była krótka i lekka, więc spoko.
Jeśli chodzi o starania, to jakoś szczególnie się nie staraliśmy w tym cyklu, bo na urlopie spaliśmy z Lilą, a po powrocie za bardzo nie było jak, więc raptem 3 serduszka.
Dzisiaj 33 dc. Rano zrobiłam test Pepino o czułości 10 i niby był mega bladzioch, ale nie wierzyłam po ostatnim rozvzarowaniu.
Po południu kupiłam test o czułości 25 i zrobiłam o 19. Oto wynik... oby ciemniała...

reklama
1467139109534.jpg

Załączniki

• 1467139109534.jpg
    1467139109534.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 493
Hej Kochane! Jestem po przerwie. Urlop w Hiszpanii był super!!! Pogoda świetna, piękne plaże, woda w morzu jak w wannie. Odpoczęliśmy i wróciliśmy z uśmiechem.
Co prawda drugiego dnia przyjazdu 27.05 dostałam @, ale była krótka i lekka, więc spoko.
Jeśli chodzi o starania, to jakoś szczególnie się nie staraliśmy w tym cyklu, bo na urlopie spaliśmy z Lilą, a po powrocie za bardzo nie było jak, więc raptem 3 serduszka.
Dzisiaj 33 dc. Rano zrobiłam test Pepino o czułości 10 i niby był mega bladzioch, ale nie wierzyłam po ostatnim rozvzarowaniu.
Po południu kupiłam test o czułości 25 i zrobiłam o 19. Oto wynik... oby ciemniała...
Niby szczególnych starań nie było, a jednak wyszło. Super.

reklama
No a u mnie dzisiaj 6dc , i już zauważyłam przezroczysty rozciągliwy sluz. Czy to nie za wcześnie ? Moja @ była krótka bo tylko 2 dni a 3 dnia tylko plamienie . W tym cyklu zwalniam mniej myślę o tym, jakoś ostatnio nawet czasu na to nie mam. W niedziele wyjeżdżamy na Urlop,i akurat na urlopie ma być niby owulacja(tak pokazuje mi aplikacja licząc cykl 28d) ja liczę ten cykl na 27 -29 także spodziewana@ wypadnie na 20-22 lipca , akurat wrócę z wakacji. Nie nastawiaam się ze wyjdzie ,wszystko na spokójnie.

Do góry