Kasienka3b
Fanka BB :)
Nie smutaj Uda sie kojejnym razemu mnie właśnie zawitała @....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie smutaj Uda sie kojejnym razemu mnie właśnie zawitała @....
Może kiedyś....No uszy do góry! Bedzie dobrze! Musi! <3
zobaczymy co to bedzię... czas niestety działa na moja niekorzyść ale trzeba być dobrej myśliNie smutaj Uda sie kojejnym razem
Wlasnie pozytywne myslenie to polowa sukcesuzobaczymy co to bedzię... czas niestety działa na moja niekorzyść ale trzeba być dobrej myśli
U mnie z tym pozytywnym myśleniem to różnie bywaWlasnie pozytywne myslenie to polowa sukcesu
Wierze Ci ale nie mozna sie poddawac. Pojdziesz do innego lekarza,porobisz badania i bedziesz wiedziec na czym stoisz.U mnie z tym pozytywnym myśleniem to różnie bywa
Może chociaz kilka z nas będzie miało termin na lipiec....Wierze Ci ale nie mozna sie poddawac. Pojdziesz do innego lekarza,porobisz badania i bedziesz wiedziec na czym stoisz.
Przyznam sie bez bicia ze wczoraj czytajac pomyslalam jak to by bylo super gdy bysmy mieli wszystkie termin na czerwiec.
Napewno sie komus uda. Ja bede testowac 21pazdziernika jesli nie pojawi sie @.Może chociaz kilka z nas będzie miało termin na lipiec....