reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Chciałam się też ustawiać na testowanie na 21 października jednak posiadam niezawodny system wczesnego ostrzegania przed miesiączką i... właśnie się odezwał. Wyjaśniając: na około tydzień przed, pojawia się silny ból zewnętrznej strony prawej piersi. To jednoznaczny, zawsze taki sam ból. Wiec na 99% to jeszcze nie teraz. :)

A ja tak siedzę i się zastanawiam dlaczego dla tych co chcą zajść w ciążę jest to tak bardzo trudne??? A dla tych co nie chcą puszcza się raz czy dwa i od razu ciąża... Jak to jest...???

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja tak siedzę i się zastanawiam dlaczego dla tych co chcą zajść w ciążę jest to tak bardzo trudne??? A dla tych co nie chcą puszcza się raz czy dwa i od razu ciąża... Jak to jest...???

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mnie to dobija.....dzisiaj się dowiedziałam o znajomej, za którą nie przepadam, po 4 miesiącach związku wpadła, a u innej po roku związkzu urodziły się bliźniaki (czyli wpadli po 3ch miesiącach). To mnie przygnębiło do reszty....może i mam córkę, ale ona już lada chwila przestanie całkiem chcieć się do mnie tulić bo koleżanki i koledzy będą ważniejsi.....a jestem w takim wieku że śmiało mogę rodzić kolejne dzieci....tak bardzo bym chciała jeszcze jedno mieć obojętnie jakiej płci...a tu dupa...w tej chwili jestem jakby w jakimś szoku, bo czuję się obojętna na wszystko. Taki mam nastrój od chwili kiedy mi się wredna @ zaczęła....mam tylko nadzieję, że nie mam początków jakiejś depresji....ehh....chyba musze zacząć znpwu do psychologa chodzić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Też mnie to dobija.....dzisiaj się dowiedziałam o znajomej, za którą nie przepadam, po 4 miesiącach związku wpadła, a u innej po roku związkzu urodziły się bliźniaki (czyli wpadli po 3ch miesiącach). To mnie przygnębiło do reszty....może i mam córkę, ale ona już lada chwila przestanie całkiem chcieć się do mnie tulić bo koleżanki i koledzy będą ważniejsi.....a jestem w takim wieku że śmiało mogę rodzić kolejne dzieci....tak bardzo bym chciała jeszcze jedno mieć obojętnie jakiej płci...a tu dupa...w tej chwili jestem jakby w jakimś szoku, bo czuję się obojętna na wszystko. Taki mam nastrój od chwili kiedy mi się wredna @ zaczęła....mam tylko nadzieję, że nie mam początków jakiejś depresji....ehh....chyba musze zacząć znpwu do psychologa chodzić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Czy Ty jesteś jeszcze na innym forum gdzieś ?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry