reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie kąbinuj idź do rodzinnego dwa dni każdemu się należy raz na pół roku. Na podstawowe badania.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O to nawet nie wiedzialam. Tak zrobię.
Bylam siku teraz i zadnych plamek nie bylo a caly czas leze jak w domu juz sie znalazlam. Moze faktycznie zagniezdzanie? Jesli tak to rzeczywiscie te kilka cykli wstecz moglam za kazdym razem zostac trafiona tylko nie skojarzylam faktow i nie obserwowalam tych plamien aż tak bardzo. Gdybym wtedy w czerwcu.....ehh.....a czy rpdzinny lekarz może mi profilaktycznie cos na podtrzymanie dać w razie w? Czy tylko ginekolog?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
A brzuch mam caly gorący i nic poza tym. Bóle jak sie pojawiają to jakies pojedyncze ukłucia są po jednej albo drugiej stronie ale na pewno nie taki silny ból jak wczoraj czy przedwczoraj. Teraz to czuje jakby mi sie cale podbrzusze gotowalo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

O to nawet nie wiedzialam. Tak zrobię.
Bylam siku teraz i zadnych plamek nie bylo a caly czas leze jak w domu juz sie znalazlam. Moze faktycznie zagniezdzanie? Jesli tak to rzeczywiscie te kilka cykli wstecz moglam za kazdym razem zostac trafiona tylko nie skojarzylam faktow i nie obserwowalam tych plamien aż tak bardzo. Gdybym wtedy w czerwcu.....ehh.....a czy rpdzinny lekarz może mi profilaktycznie cos na podtrzymanie dać w razie w? Czy tylko ginekolog?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Wydaje mi się że luteinę albo dupahston. Ja bym powiedziała wprost do lekarza że podejrzewam ciążę źle się czuje i chciałbym L4 bo chcem zrobić badania.

A brzuch mam caly gorący i nic poza tym. Bóle jak sie pojawiają to jakies pojedyncze ukłucia są po jednej albo drugiej stronie ale na pewno nie taki silny ból jak wczoraj czy przedwczoraj. Teraz to czuje jakby mi sie cale podbrzusze gotowalo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A może jedź na izbę przyjęć

Tez zauważyłam ze tam na dole mnie wargi bolą :-/ teraz czuje jakby byly jakies napuchniete i nabrzmiale i jakby lekko sine? Bynajmniej ciemniejsze niz zwykle.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tez zauważyłam ze tam na dole mnie wargi bolą :-/ teraz czuje jakby byly jakies napuchniete i nabrzmiale i jakby lekko sine? Bynajmniej ciemniejsze niz zwykle.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No bo tak to jest jak jest się w ciąży [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry