reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Płacisz bo masz zagnieżdżenie zarodka. Odpoczywaj dużo leż.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Esli rzeczywiscie tak jest....to owu musialam miec duzo pozniej niz by wskazywaly na to objawy...a przyjmijmy że tak jest....to patrzac kilka cykli wstecz.....po plamieniach od razu dostawalam regularną@. Czy mogloby się to tłumaczyc tym że zarodek się nie zagniezdzil i od razu @ sie zaczela?
Teraz tak sobie myślę....w czerwcu co mi się @ osiem dni spoznila to byla jakas dziwna.....plamienia na początku a potem ze dwa dni bardzo skąpego krwawienia no i potem znowu plamienia....i dosc duży ból....mój bład, moglam po tym dziwnym zdarzeniu pojsc do gin no i nie poszlam....ale to nic.....w lipcu @ byla juz inna z tym ze plamienia na poczatku przed dwa dni a potem normalna @ już dłuższa bo chyba 3 dni krwawienia....sierpien....znowu plamienie i nastepnego dnia @ ale ta jak i ta wrzesniowa wyglądaly w miare normalnie bo samo lrwawienie trwalo juz normalnie 4 i 5 dni. W lipcu pod koniec bylam na kontrolnej cytologii i przy okazji usg ktore nie wykazalo nieprawidlowosci tak że spokoj. Zalecila mi symfolic ktory zaczelam brac prawie natychmiast.....ale czy jesli ewentualnie cos jest na rzeczy to czy ten symfolic w ogóle mogl wplynąc na plodnosc w jakis sposob?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia przemyśl to . Zawsze możesz wziąć urlop na żądanie. I zrobić badania.

O właśnie w tym problem że uż już nie mam. Opieki nad zdrowum dzieckiem też nie mam a urlop mam zaplanowany ta reszta co mi sie ostala na dni koedy młoda ma grupowe zajęcia u psychologa a ja mam popołudniówki :-/ bo ojciec młodej sie odgrażał że może wpasc a chce tego uniknąc. Kurcze jestem w kropce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

O właśnie w tym problem że uż już nie mam. Opieki nad zdrowum dzieckiem też nie mam a urlop mam zaplanowany ta reszta co mi sie ostala na dni koedy młoda ma grupowe zajęcia u psychologa a ja mam popołudniówki :-/ bo ojciec młodej sie odgrażał że może wpasc a chce tego uniknąc. Kurcze jestem w kropce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To idź do rodzinnego po l4!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Esli rzeczywiscie tak jest....to owu musialam miec duzo pozniej niz by wskazywaly na to objawy...a przyjmijmy że tak jest....to patrzac kilka cykli wstecz.....po plamieniach od razu dostawalam regularną@. Czy mogloby się to tłumaczyc tym że zarodek się nie zagniezdzil i od razu @ sie zaczela?
Teraz tak sobie myślę....w czerwcu co mi się @ osiem dni spoznila to byla jakas dziwna.....plamienia na początku a potem ze dwa dni bardzo skąpego krwawienia no i potem znowu plamienia....i dosc duży ból....mój bład, moglam po tym dziwnym zdarzeniu pojsc do gin no i nie poszlam....ale to nic.....w lipcu @ byla juz inna z tym ze plamienia na poczatku przed dwa dni a potem normalna @ już dłuższa bo chyba 3 dni krwawienia....sierpien....znowu plamienie i nastepnego dnia @ ale ta jak i ta wrzesniowa wyglądaly w miare normalnie bo samo lrwawienie trwalo juz normalnie 4 i 5 dni. W lipcu pod koniec bylam na kontrolnej cytologii i przy okazji usg ktore nie wykazalo nieprawidlowosci tak że spokoj. Zalecila mi symfolic ktory zaczelam brac prawie natychmiast.....ale czy jesli ewentualnie cos jest na rzeczy to czy ten symfolic w ogóle mogl wplynąc na plodnosc w jakis sposob?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To są witaminy a w nich między innymi kwas foliowy ,który powinna brać każda kobieta przed ciążą i w trakcie pierwszego trymestru. Więc jak najbardziej mają wpływ na płodność.

Mam tez inny pomysl....jakbym jutro poszla do pracy to poproszę o jakirs lzejsze zajęcie bo np coś mnie kręgosłupboli czy coś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Pewnie! Jeszcze patrząc na Twoja specyfikę pracy..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Świetny pomysł. Przemyślę to. Mam w miarę dobrą rodzinną. No chyba że by mi sie na jutro udalo do ginki dostac... Ona w mojej przychodni pracuje moedzy 13 a 16 tak ze sprobuję się wepchnąć w kolejkę może się uda...

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry