reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To super że też to widzicie!
Laboratorium od 6.30 A ja na 7 więc nie dam rady..
Zrobię betę w sob rano i w wt rano bo w pon też na 7 pracuję.. I z tym wynikiem chyba po l4 bo w pracy tragedia(przrdszkole-chore maluchy), ja już od 3 tyg staram się wyleczyć i nic :/

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To super że też to widzicie!
Laboratorium od 6.30 A ja na 7 więc nie dam rady..
Zrobię betę w sob rano i w wt rano bo w pon też na 7 pracuję.. I z tym wynikiem chyba po l4 bo w pracy tragedia(przrdszkole-chore maluchy), ja już od 3 tyg staram się wyleczyć i nic :/

A mialas goraczke? Ja wczoraj z goraczka wrocilam.2h mialam 38..nawet jesli trafilismy w owulacje to nie wiem czy tak wysoka temp nie zabija armii hee..zobaczymy

Raczej nie-tylko okropny kaszel i katar. A jak kaszle to boli mnie podbrzusze cholernie;/

Dokładnie!
A ten śluz to jakaś masakra ja też to mam w cholere
Dziewczyny powiedzcie czy coś widać... na żywo było lepiej tu prawie nic ale jakby coś tam przeswitywalo nie wydaje się Wam? ...juz swiruje
1507811889-aaaaaa.jpeg

Ja też widzę drugą kreskę!:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zauwazylam zr plamię o wiele mniej jak jestemw. Domu i leżę. W pracy mi trochę tej brązowej wydzieliny leciało a teraz w domu nie ma jej prawie w ogóle.

W dodatku od powrotu dp domu mdli mnie coś paskudnie. Ale to alurat może być ze zmęczenia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Zauwazylam zr plamię o wiele mniej jak jestemw. Domu i leżę. W pracy mi trochę tej brązowej wydzieliny leciało a teraz w domu nie ma jej prawie w ogóle.

W dodatku od powrotu dp domu mdli mnie coś paskudnie. Ale to alurat może być ze zmęczenia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jutro weź wolne i idź na betę.. jeśli widzisz, że praca Ci nie służy - ogranicz ją

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Plamisz bo masz zagnieżdżenie zarodka. Odpoczywaj dużo leż.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry