Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tam oj tam :-) my cicho jesteśmy :-) milego popoludnia?Ja niedługo do domu więc wejdę dopiero jutro rano w pracy, pewnie znowu naprodukujecie tyle, że nie dam rady przeczytać
No bardzo cicho codziennie rano jak włączam to jest do nadrobienia kilka stron Dzięki :* ale będzie średnio miłe bo będziemy z M zdzierać starą farbę ze ściany w salonie, już mi się nie chce Elodia ja też proponuję bete.Oj tam oj tam :-) my cicho jesteśmy :-) milego popoludnia?
Dokładnie!@Elodia - ja obstawiam nadal ciążę u Ciebie Zrób betę będziesz wiedział na sto procent.
O Ja mogę pomóc lubię takie prace budowlane mój M mówi , że Ja powinnam zostać budowlańcem z zawodu. On również lubi takie prace .. Ogólnie lubimy razem pracować , no w końcu poznaliśmy się w pracy, jesteśmy razem 11 latNo bardzo cicho codziennie rano jak włączam to jest do nadrobienia kilka stron Dzięki :* ale będzie średnio miłe bo będziemy z M zdzierać starą farbę ze ściany w salonie, już mi się nie chce Elodia ja też proponuję bete.
Ha to zapraszam do SiemianowicO Ja mogę pomóc lubię takie prace budowlane mój M mówi , że Ja powinnam zostać budowlańcem z zawodu. On również lubi takie prace .. Ogólnie lubimy razem pracować , no w końcu poznaliśmy się w pracy, jesteśmy razem 11 lat
Jak dla mnie to bardzo wczesna ciąża... Świta tam kreseczka druga , wiec Ja bym radziła biegusiem na bete i wtedy wszystko jasne będzieDokładnie!
A ten śluz to jakaś masakra ja też to mam w cholere
Dziewczyny powiedzcie czy coś widać... na żywo było lepiej tu prawie nic ale jakby coś tam przeswitywalo nie wydaje się Wam? ...juz swiruje
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom