reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A mnie te koleżanki z działu jeszcze doradzały, żeby zanim się chajtniemy to żebyśmy zamieszkali razem chociaż rok, żeby nie popełnić ich błędów i w sumie swojego też, bo po ślubie dopiero czasem wychodzi jaka jest w rzeczywistości ta druga osoba. Trochę mnie to rozbawiło bo gdzie tam rok mieszkania razem jak my już planujemy wspólną przyszłość :p

reklama
Dobry hmm czy ja wiem, powiedziałabym że jest prawidłowy, rozmawiać to nie rozmawiamy ze sobą, jest ode mnie starsza o 10 lat i jakoś tak nie mam śmiałości wdawać się z nią w jakieś rozmowy bo i o czym ja miałabym z nią rozmawiać. Do tego ona jest osobą raczej sprawiającą wrażenie trochę wyniosłej i zdystansowanej. Ale skoro planujemy z M przyszłość i dzieci to dobrze mieć takie relacje, niż skakać sobie do oczu, tym bardziej że przed nami nie jedna wspólna uroczystość m.i. komunia w przyszłym roku.

Dlatego super..bo takie Az..a wiem jak to bywa czasem z takimi relacjami
I mam nadzieje ze nie zwiezasz sie kolezankom z pracy..chyba ze masz taka na 200% zaufana (kiedys tez taka mialam . tak myslalam i sie przejechalam) ...to mnie nauczylo czEgos;)

Dlatego super..bo takie Az..a wiem jak to bywa czasem z takimi relacjami
I mam nadzieje ze nie zwiezasz sie kolezankom z pracy..chyba ze masz taka na 200% zaufana (kiedys tez taka mialam . tak myslalam i sie przejechalam) ...to mnie nauczylo czEgos;)
Nie koleżankom z pracy się nie zwierzam, raczej się pilnuje. Jak zapytały czy myślimy poważnie o ślubie to odpowiedziałam, że myślimy ale nie na już i że bardziej myślimy o dziecku, Pewnie mają mnie za idiotkę bo kto normalny ma takie plany po tak krótkiej znajomości, pewnie sama bym jeszcze kilka miesięcy temu tak pomyślała :p

ONAONAONA z M jesteśmy trochę ponad 3 miesiące i jest ciągle taki sam :)

Ola pozatym jak macie byc szczesliwi to bedziecie..znam kedna pare co bula 10 lat ze soba potem slub i za rok soe rozwiedli :)

Facetowi trzena mowic jasno i wyraznie:) takze rozmowa

Zaczarowana fptke masz? :)

Ola pozatym jak macie byc szczesliwi to bedziecie..znam kedna pare co bula 10 lat ze soba potem slub i za rok soe rozwiedli :)
No ja z moim byłym mężem byłam przed ślubem 6 lat, wytrzymałam z nim jakoś 1,5 roku i postanowiłam odejść bo ile można pozwalać żeby facet na mnie wrzeszczał, popychał, strzelał non stop fochy, wydzielał pieniądze i żądał paragonów z zakupy ... :( Rozwiedliśmy się trochę ponad rok (bo tyle to trwało) po tym jak go wywaliłam z domu.

Powiem wam dziewczyny, że cieszę się, że jesteście, że mogę wam się wygadać bo w sumie ja nie mam żadnej takiej bliższej koleżanki z którą mogłabym pogadać.

Powiem wam dziewczyny, że cieszę się, że jesteście, że mogę wam się wygadać bo w sumie ja nie mam żadnej takiej bliższej koleżanki z którą mogłabym pogadać.
No pewnie super są takie fora.. Można sobie pogadać i się wyżalić.. :)
---------
Podziwiam że dałaś radę odejść od tego drania... kobiety często mają problem z odcięciem się od toksycznych związków;/

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Facetowi trzena mowic jasno i wyraznie:) takze rozmowa

Zaczarowana fptke masz? :)
No właśnie nie mam tak się spiesxylam do gin ze zrobiłam i szybko jechałam. Już po wizycie mój organu jest pojebany ..... dostałam luteine na wywołanie i od 8 dnia cyklu mam przyjść na monitoring ( na nfz) pytałam się czy coś może z moimi pechezykami A on mi pokazał na monitorze jakie one są duże W prawym i lewym jest ich dużo i są dość duże jak na brak miesiączki narazie sprawdzi w tym cyklu czy pękają i są wspomagać A jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to mąż musi się tac zbadac

reklama
Podziwiam że dałaś radę odejść od tego drania... kobiety często mają problem z odcięciem się od toksycznych związków;/
No jakoś tak zebrałam się w sobie i to zrobiłam, sama siebie podziwiam, że się odważyłam, bo były obawy jak to teraz będzie, skoro po ślubie byliśmy tak krótko, co pomyśli rodzina itp ale to była dobra decyzja, nie wyobrażam sobie bycia z nim teraz i przechodzenia przez to piekło.

Do góry