reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No ja z moim byłym mężem byłam przed ślubem 6 lat, wytrzymałam z nim jakoś 1,5 roku i postanowiłam odejść bo ile można pozwalać żeby facet na mnie wrzeszczał, popychał, strzelał non stop fochy, wydzielał pieniądze i żądał paragonów z zakupy ... :( Rozwiedliśmy się trochę ponad rok (bo tyle to trwało) po tym jak go wywaliłam z domu.

I bardzo dobrze...życie jest zbyt krótkie by tracic czas z kimś toksycznym!!! Wiadomo, że nie chodzi o to żeby zawsze było różowo i idealinie bo to jest nierealne ale ważne jest żeby wlasnie w trudnych sytuacjach czuć milośc i wsparcie tej drugiej osoby :)

Ola rowniez podziwiam:) i nie pozwol by spotkalo Cie to znow a takie zachowanie niszcz w zalazku ... zycze Ci idanego związku opartego na wzajemnym szaCunku ..szczerosci i rozmowie:)

Ale sie nudze dzie hoho

Witajcie dziewczyny [emoji16] dziękuję za wszystkie porady. Zastosowałam wczoraj rozmowę tak wyłam jak bóbr. Więc on twierdzi że on tylko zapytał a nie mnie oskarżył [emoji14] przedstawiłam swoje zdanie na ten temat. Ogólnie to skończyło się namiętnym seksem [emoji1][emoji1][emoji1][emoji14][emoji14][emoji16]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny [emoji16] dziękuję za wszystkie porady. Zastosowałam wczoraj rozmowę tak wyłam jak bóbr. Więc on twierdzi że on tylko zapytał a nie mnie oskarżył [emoji14] przedstawiłam swoje zdanie na ten temat. Ogólnie to skończyło się namiętnym seksem [emoji1][emoji1][emoji1][emoji14][emoji14][emoji16]

Nooo kolejny dowód na to, ze warto rozmawiać :D A my z M posucha od niedzieli :( albo nie było warunków, albo oboje padaliśmy, wczoraj mieliśmy nadzieję na małe co nieco i d**a z tego wyszła bo M się źle czuł. Może dziś się coś uda.

I bardzo dobrze...życie jest zbyt krótkie by tracic czas z kimś toksycznym!!! Wiadomo, że nie chodzi o to żeby zawsze było różowo i idealinie bo to jest nierealne ale ważne jest żeby wlasnie w trudnych sytuacjach czuć milośc i wsparcie tej drugiej osoby :)
Pewnie różowo wiadomo, że zawsze nie będzie ale nie może być tak, że jedna strona stosuje przemoc psychiczną już nie wspominając o fizycznej i to jeszcze z wymyślonych powodów.

Nooo kolejny dowód na to, ze warto rozmawiać :D A my z M posucha od niedzieli :( albo nie było warunków, albo oboje padaliśmy, wczoraj mieliśmy nadzieję na małe co nieco i d**a z tego wyszła bo M się źle czuł. Może dziś się coś uda.
Warto pewnie , że warto.... Lubię to godzenie się nawet bardzo[emoji1][emoji14]
U Nas dziś nici z seksu bo M do drugiej w nocy w pracy. Ale nadrobimy jutro [emoji33]to już będą dni płodne a w sobotę niby wypada owulacja [emoji4]więc trzeba się mocno tulić [emoji2][emoji2]

U Nas dziś nici z seksu bo M do drugiej w nocy w pracy. Ale nadrobimy jutro [emoji33]to już będą dni płodne a w sobotę niby wypada owulacja [emoji4]więc trzeba się mocno tulić [emoji2][emoji2]
U mnie nie wiem kiedy będzie owulacja, tak sobie myślę, że skoro cykl mi się zaczął z 1 na 2 października to owu może będzie jakoś w połowie miesiąca więc w weekend, dziś M zostaje u mnie na noc, jutro ja u niego więc popracujemy nad dzidziusiem :D

reklama
Do góry