Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
19 lipca i wtedy bierzemy się bardzo do roboty@niezapominajka876 ale chociaż o tyle dobrze że ten świerzb was złapal teraz a nie na ślub! Przypomnisz kiedy macie? Może będziemy testować razem jak już wrócisz do starań, bo ja od kwietnia przynajmniej 2 miesiące na ławeczce będę z banem na starania![]()
O matko….Zjem słoik kremu czekoladowego na poprawę nastroju![]()
Na zdrowie!Zjem słoik kremu czekoladowego na poprawę nastroju![]()
To ja tak miałam wczoraj jak chciałam rano na szybko nasikać do kubeczka na mocz ( mam go na sikanie do testów owu ) i w połowie sikania wyslizgnal mi się z ręki i wpadł do kiblaJa dziś chciałam testować i nasikalam do małego kubeczka papierowego i biorąc test, zahaczyłam o kubek i przewrócił się w umywalce i się wylalo. Hehe ale zła byłam musiałam czekać znowu 2 godz aby się zachciało siusiu...![]()
WidaćNie wiem czy widzicie![]()
Ja myślę, że tak, że to przez rozcieńczony mocz.Dziewczyny martwię się bo ta beta 6.8 i rano na teście była słabiutka kreska, o 14 też była. A teraz zrobiłam i mocz był bardzo jasny, rozcieńczony i nie ma kreski.
Myślicie że przez to że rozcieńczony czy że lipa?
Przykro miJednak pink mnie wprowadził w malinyZobacz załącznik 1693034