Jotka_
Fanka BB :)
Idz do endokrynologa. Najlepiej prywatnie.Nie.ale mamw planach za miesiac jesli sie nie uda pójść do innego gina niż ta moja bo ona uparcie sie trzyma ze musimy sie starac rok a ja do lutego na badania czekac nie zamierzam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idz do endokrynologa. Najlepiej prywatnie.Nie.ale mamw planach za miesiac jesli sie nie uda pójść do innego gina niż ta moja bo ona uparcie sie trzyma ze musimy sie starac rok a ja do lutego na badania czekac nie zamierzam.
Jesli gdziekolwiek sie wybiorę to na pewno prywatnie, bo na NFZ za długo bym czekała. A mam prywatne ubezpieczenie to szybko pójdzie. Najlepiej ginekologa endokrynologa w jednymIdz do endokrynologa. Najlepiej prywatnie.
trzymaj się i nie daj chorobieHej. Rozkłada mnie. Nie mogę mówić głową mi pęka. Masakra. Na 16 mam ostatnia klientkę... Ehhh
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom