reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie.ale mamw planach za miesiac jesli sie nie uda pójść do innego gina niż ta moja bo ona uparcie sie trzyma ze musimy sie starac rok a ja do lutego na badania czekac nie zamierzam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Idz do endokrynologa. Najlepiej prywatnie.

reklama
Cześć wszystkim [emoji2] mojego Męża rozkłada choróbsko [emoji17]chory facet to tragedia. Ale poszedł do pracy więc tyle dobrego.
Tylko co z naszymi staraniami mieliśmy działać od piątku a tu choroba i będą nici z dwóch kreseczek bo chory[emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

czesc dziewczyny
Długo sie zbieralam.z napisaniem ale co tam....
U mnie kolejny cykl rozpoczęty wczoraj @przyszla... Czuje ze jestem na dnie. Ale nie tylko dlatego ze przyszla ale.... Wczoraj bylam u gina i uslyszalam że ze mna wszystko ok. Musze zrobic jedno badanie na wszelki wypadek ale poza tym nie ma powodow przez ktore jest trudno zajsc z mojej strony.

Do dziewczyn ktorym lekarz kazal czekac rok ! Nie czekajcie a przynajmniej nie tyle! Mi tez ktos kazal czekac a ja poszlam po fwoch cyklach i okazalo sie ze dobrze bo byl problem ktory zostal rozwiazany .

Dlaczego jestem na dnie? Gin kazał przyjrzeć sie mezowi. Ma zrobic badania. I co jest najgorsze bo jest to mozliwe ....

Tyle czasu sie obwinialam.tyle łez wyplakalam a to moze nie byc moja wina.

Kobieta ktora raz urodziła nie moze ot tak stac sie nie plodna. Tylko to mnie pociesza

czesć dziewczyny
szwankuje mi dzisiaj coś internet, chciałam już rano odpisać a nie udało się, ale jestem.
@Elodia podpisuję się obiema rękami pod tym co wcześniej powiedziały dziewczyny. Nie załamuj się i nie czekaj rok tak jak mówi ginka. Poszłabym do innej lub innego gina tak dla porównania.
@zaczarowanaKicia oby monitoring przyniósł efekty, trzymam kciuki i podziwiam za wytrwałość. ale jak czytałam to co napisałaś o tych staraniach to łezka mi się w oku zakręciła..
@Kasienka3b no to super że już pogodziliście się z mężem :p
@mEwa_87 możesz mieć rację, ale jak ja rozmawiałam ze swoim ginem to mi powiedział,że u kobiet najpierw się sprawdza, a mężczyźni dopiero potem. Uważam że powinni badać równolegle kobiety i mężczyzn, tak profilakycznie.
@ONAONAONA zdrówko dla córki :*
A tak w ogóle to wolicie kobiety ginekologów czy facetów?. Bo ja uważam że faceci są najlepsi i tylko do facetów chodzę, od kilku lat do jednego stałego. Póki co dobry.

reklama
Do góry