reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przeglądalam strone z ginekologami w Poznaniu i na pierwzzej stronie sami panowie(strona znanylekarz.pl) i oceny mają od 4,5 do 5 gwiazdek na 5 :-D tak że na pewno zdecyduję się na pana :-D

Brzuch napieprza jak w pierwszy dzien @ a tu co chwilę tylko te kurewskie brązowe plamienie i to w bardzo małej ilości :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
@nicola27 to niech zrobi maz badania jak najszybciej i wtedy bedzie wszystko wiadomo.
@Veraska ja raz w zyciu bylam u ginekologa kobiety na 1 wizycie w zyciu i stwierdzilam ze nigdy wiecej. Wole mezczyzn. Mam wrazenie ze sa delikatniejsi. I jak sami jestescie to dzialajcie z mezem:D
Dokładnie jestem tego samego zdania. A dawniej wstydziłam się iść do faceta, zupełnie bez sensu. Oni przecież już napatrzyli się dość :D
Tak tak, dzisiaj romantyczny wieczór o ile mąż nie uśnie :)

Brzuch napieprza jak w pierwszy dzien @ a tu co chwilę tylko te kurewskie brązowe plamienie i to w bardzo małej ilości :-/
Miewam takie cykle, że z 2 dni przed okresem mam plamienia brązowe, ale bardzo tego nie lubię. Wolę jak @ przychodzi od razu.
Ja też tylko i wyłącznie do panów.
Ja też. W ogóle mi to nie przeszkadza, bo wychodzę z założenia, że to lekarz, więc jest dla mnie bez znaczenia jakiej jest płci. Nigdy nie byłam u kobiety też z prostego powodu. Mam wrażenie, że kobiet-ginek jest mniej. Przynajmniej w mojej okolicy.

Jeju ale zimno!
No dziewczyny, kończy się @ i czuję że wracam do życia :)

Przeglądalam strone z ginekologami w Poznaniu i na pierwzzej stronie sami panowie(strona znanylekarz.pl) i oceny mają od 4,5 do 5 gwiazdek na 5 :-D tak że na pewno zdecyduję się na pana :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No to może to wcale nie jest miesiączka, tylko to plamienie implatacyjne czy jak to się tam nazywa.

Z moich doświadczeń i z tego co słyszałam od moich znajomych czy w rodzinie, to wszyscy polecaja mężczyzn,. Co więcej czesto diagnozy kobiet gin są mylne. (wiem to z doswiadczenia nie tylko od znajomych a swojego) Obecnie znam tylko jedna pania ginekolog która jest dobra, ale ze wzgledów zdrowotnych przyjmuje rzadko, a pewnie za niedługo w ogóle. ;/

Nie wiem może gdzieś w większym mieście jest inaczej, np w Warszawie. Ale ja i tak zdania nie zmienię, chyba że akurat trafi się taka profesjonalna pani gin.

@Elodia
Jak zacznie się normalne krwawienie to będiesz już wiedzieć. A swoją drogą to jak to jest,że nieraz piszą,że kobieta w ciąży a jeszcze okres miała ? nie kumam tego, czy jakieś naczynko pękło
gdzies czytałam na forum i chyba nawet specjalista się wypowiadał,że tak może być

Tez o tym sie sporo naczytalam tyle że moje plamienie typowo brązowe jest teraz zero chocby sladu najmniejszej nitki krwi :-/ ale zwykle jak juz te wredne skurcze sie pojawialy to krew zaczela sie chocby na papierze pojawiac a teraz no dupa. Jakby @ sie do czwartku nie pojawila to w piątek znowu zatestuję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tez o tym sie sporo naczytalam tyle że moje plamienie typowo brązowe jest teraz zero chocby sladu najmniejszej nitki krwi :-/ ale zwykle jak juz te wredne skurcze sie pojawialy to krew zaczela sie chocby na papierze pojawiac a teraz no dupa. Jakby @ sie do czwartku nie pojawila to w piątek znowu zatestuję.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
może @ w nocy zaatakuje... :/
wiesz, miesiączki też bywają rózne, sama zazwyczaj mam takie wredne, ale bywały mnij uciążliwe i bez obowiązku leżenia. Jak była w liceum to w najgorszym dniu okresu zostawałam w domu a bywało że i zwalniała mnie wychowawczyni do domu, masakra.

reklama
Do góry