reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć Dziewczyny:) nie odzywałam się przez tydzień ale podglądam Was:p Ja dzisiaj 25 dc , nie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj test, wynik oczywiście negatywny ale mam nadzieję, że to dlatego że jeszcze mam czas.... Mam od kilku dni bóle brzucha, piersi i dół pleców a od wczoraj mnie lekko mdli... Zobaczymy co z tego będzię chociaż wątpię czy w pierwszym cyklu się udało i to jeszcze w moim wieku...
Zawsze trzeba miec nadzije. I ja dlatego z testami sie nie spiesze ino robie po terminie @ bo niechce sie rozczarowac.

W styczniu mialam zabieg. Witaminy niby biore. Jak sie w tym cyklu nie uda to sie do lekary wybiorę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A robilas prolaktyne, inne hormony???

Zawsze trzeba miec nadzije. I ja dlatego z testami sie nie spiesze ino robie po terminie @ bo niechce sie rozczarowac.
Ja jestem przed czasem i zrobiłam już 2 . Negatywy Ale nie załamuje się bo wierzę że po prostu jest za wcześnie :)
Negatywne testy mnie nie dołują bo wiem że czasem i tydzień po okresie niektórym nic nie pokazuje
U mnie pozna owulacja więc wierzę że właśnie tak będzie w moim przypadku. A jak już coś będę widać w wcześniej to szybciej będzie radość :) więc ja testuje szybciej :p

Hej dziewczyny

Nie pisałam bo pochłonęła mnie przeprowadzka. Nie wiem czy przez kolejny miesiąc to wszystko ogarnę.

Mamy jakieś nowe kreseczki ? Bo nawet nie miałam czasu żeby poczytać.

Elodia , zaczarowana kicia czyli dupa blada? Ale może jak @ jeszcze nie ma to warto mieć nadzieję.

U mnie dziwny cykl. Okres mi się skończył taki właściwy ale cały czas plamie. Jajników nie czuje tak jak zawsze. Czyżby cykl bezowulacyjny ehh świetnie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A ktory to jest twoj cs?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nkechce nikogo straszyć ale zacznę 45 cykl starań dokładnie 3 lata 8 miesięcy a zaczęłam z dnia 31/1 miesiaca 12/1 roku 2013/14 i tak robimy robimy i robimy i jeszcze nigdy nie widziałam 2 kresek przez 2 lata średnio nam zależało potem bardzie i zaczęłam się leczyć miesiączki mialam 2 razy do roku to przez moją Otylosc wazylam 117 kg wiec zmniejszyłam żołądek dokładnie 19 października 2016 mówił żebym uważała bo nie powinnam przez rok dzieci mieć a często się zdążą ze już po 3 miesacach kobiety zaciazyly I tak żyłam z nadzieją A tu nic wkoncu mamy dość czekania teraz mam 2 ginekologia jednego na bez i teraz prywatnie myślę że 9 cykl to nie tak wiele

Ostatnia edycja:
reklama
Wczesniej 95 wazylam a ze mialam problem z zajściem zaczęłam zajadać smutki mój nie wiedział jak jest mi ciężko nawet mój mąż nie lubię okazywać emocji czuję się wtedy słaba mąż ani razu nie widział jak płacze z tego powodu

Do góry