olaaa7
Fanka BB :)
Mmm frytki z batatówRybka z piekarnika w folii z warzywami, frytki z batatów i zupa z czerwonej soczewicy bo zostało mi z wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mmm frytki z batatówRybka z piekarnika w folii z warzywami, frytki z batatów i zupa z czerwonej soczewicy bo zostało mi z wczoraj
Zawsze trzeba miec nadzije. I ja dlatego z testami sie nie spiesze ino robie po terminie @ bo niechce sie rozczarowac.Cześć Dziewczyny nie odzywałam się przez tydzień ale podglądam Was Ja dzisiaj 25 dc , nie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj test, wynik oczywiście negatywny ale mam nadzieję, że to dlatego że jeszcze mam czas.... Mam od kilku dni bóle brzucha, piersi i dół pleców a od wczoraj mnie lekko mdli... Zobaczymy co z tego będzię chociaż wątpię czy w pierwszym cyklu się udało i to jeszcze w moim wieku...
Przykro mi i powodzenia w kolejnych staraniach.Elodia nie jesteś sama i mnie też jedna kreska czego oczywiście się spodziewałam czekam niecierpliwie na @ i zaczynam monitoring
W styczniu mialam zabieg. Witaminy niby biore. Jak sie w tym cyklu nie uda to sie do lekary wybiorę.
Ja jestem przed czasem i zrobiłam już 2 . Negatywy Ale nie załamuje się bo wierzę że po prostu jest za wcześnieZawsze trzeba miec nadzije. I ja dlatego z testami sie nie spiesze ino robie po terminie @ bo niechce sie rozczarowac.
Nkechce nikogo straszyć ale zacznę 45 cykl starań dokładnie 3 lata 8 miesięcy a zaczęłam z dnia 31/1 miesiaca 12/1 roku 2013/14 i tak robimy robimy i robimy i jeszcze nigdy nie widziałam 2 kresek przez 2 lata średnio nam zależało potem bardzie i zaczęłam się leczyć miesiączki mialam 2 razy do roku to przez moją Otylosc wazylam 117 kg wiec zmniejszyłam żołądek dokładnie 19 października 2016 mówił żebym uważała bo nie powinnam przez rok dzieci mieć a często się zdążą ze już po 3 miesacach kobiety zaciazyly I tak żyłam z nadzieją A tu nic wkoncu mamy dość czekania teraz mam 2 ginekologia jednego na bez i teraz prywatnie myślę że 9 cykl to nie tak wieleA ktory to jest twoj cs?