reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć Dziewczyny:) nie odzywałam się przez tydzień ale podglądam Was:p Ja dzisiaj 25 dc , nie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj test, wynik oczywiście negatywny ale mam nadzieję, że to dlatego że jeszcze mam czas.... Mam od kilku dni bóle brzucha, piersi i dół pleców a od wczoraj mnie lekko mdli... Zobaczymy co z tego będzię chociaż wątpię czy w pierwszym cyklu się udało i to jeszcze w moim wieku...
Zawsze trzeba miec nadzije. I ja dlatego z testami sie nie spiesze ino robie po terminie @ bo niechce sie rozczarowac.

W styczniu mialam zabieg. Witaminy niby biore. Jak sie w tym cyklu nie uda to sie do lekary wybiorę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A robilas prolaktyne, inne hormony???

Zawsze trzeba miec nadzije. I ja dlatego z testami sie nie spiesze ino robie po terminie @ bo niechce sie rozczarowac.
Ja jestem przed czasem i zrobiłam już 2 . Negatywy Ale nie załamuje się bo wierzę że po prostu jest za wcześnie :)
Negatywne testy mnie nie dołują bo wiem że czasem i tydzień po okresie niektórym nic nie pokazuje
U mnie pozna owulacja więc wierzę że właśnie tak będzie w moim przypadku. A jak już coś będę widać w wcześniej to szybciej będzie radość :) więc ja testuje szybciej :p

Hej dziewczyny

Nie pisałam bo pochłonęła mnie przeprowadzka. Nie wiem czy przez kolejny miesiąc to wszystko ogarnę.

Mamy jakieś nowe kreseczki ? Bo nawet nie miałam czasu żeby poczytać.

Elodia , zaczarowana kicia czyli dupa blada? Ale może jak @ jeszcze nie ma to warto mieć nadzieję.

U mnie dziwny cykl. Okres mi się skończył taki właściwy ale cały czas plamie. Jajników nie czuje tak jak zawsze. Czyżby cykl bezowulacyjny ehh świetnie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A ktory to jest twoj cs?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nkechce nikogo straszyć ale zacznę 45 cykl starań dokładnie 3 lata 8 miesięcy a zaczęłam z dnia 31/1 miesiaca 12/1 roku 2013/14 i tak robimy robimy i robimy i jeszcze nigdy nie widziałam 2 kresek przez 2 lata średnio nam zależało potem bardzie i zaczęłam się leczyć miesiączki mialam 2 razy do roku to przez moją Otylosc wazylam 117 kg wiec zmniejszyłam żołądek dokładnie 19 października 2016 mówił żebym uważała bo nie powinnam przez rok dzieci mieć a często się zdążą ze już po 3 miesacach kobiety zaciazyly I tak żyłam z nadzieją A tu nic wkoncu mamy dość czekania teraz mam 2 ginekologia jednego na bez i teraz prywatnie myślę że 9 cykl to nie tak wiele

Ostatnia edycja:
reklama
Wczesniej 95 wazylam a ze mialam problem z zajściem zaczęłam zajadać smutki mój nie wiedział jak jest mi ciężko nawet mój mąż nie lubię okazywać emocji czuję się wtedy słaba mąż ani razu nie widział jak płacze z tego powodu

Do góry