reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Veraska poczekam do przyszłego miesiąca i jak wtedy się nie uda to od razu do innego gina sie umawiam
A czy wolę facetów czy kobiety....panpwie raczej bardziej dokładnie swój zawód wykonują niż panie dlatego tym razem dla odmiany pójdę do faceta

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
@Veraska poczekam do przyszłego miesiąca i jak wtedy się nie uda to od razu do innego gina sie umawiam
A czy wolę facetów czy kobiety....panpwie raczej bardziej dokładnie swój zawód wykonują niż panie dlatego tym razem dla odmiany pójdę do faceta

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ok. To trzymaj się kochana, jestesmy tutaj z Tobą :*
takie samo mam zdanie odnośnie panów ginekologów ;)

Cześć wszystkim [emoji2] mojego Męża rozkłada choróbsko [emoji17]chory facet to tragedia. Ale poszedł do pracy więc tyle dobrego.
Tylko co z naszymi staraniami mieliśmy działać od piątku a tu choroba i będą nici z dwóch kreseczek bo chory[emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Evarut ja 5 tego umieralam i tylko tego dnia nie bylo seksu hee tak to jakos ochota ciagle dawala za wygraną a niby dobee plemniory musza dojrzewac..i dzien przed ovu( tak mysle) Maz zachorowal takze 1 dzien bez seksu ... A wczoraj był takze zpbaczymy co z trgo bedzie..pozatym moje objawy na owulke zamarly heee.. Wczoraj dopiero mnie kulo i to moze 1h..piersi tez jak nigdy w srodku cyklu..no i miala balonik z brzucha..ale bez jalos prpvlemow z wzdeciami..zawsze w polpwie cyklu przez brzuch nie chcialo mi sie cwiczyc miesni brzucha...biorac tabsy nie mialam tego
Takze sama nie wiem tex czy owulka sie nie przesunela przez chorobę
W tamtym cyklu chorowalam na gardlo i byla pozniej jesli byla...heee

Ostatnia edycja:
co tutaj tak cicho.? .. :D
u mnie za oknem robi się noc, i coraz chłodniej. Czekam na mężula z obiadokolacją. A nasza mała pojechała na wycieczkę z dziadkami do rodziny. Więc chata wolna :D:D:p:p
a ja siedzę sama z psem... :errr:

Evarut ja 5 tego umieralam i tylko tego dnia nie bylo seksu hee tak to jakos ochota ciagle dawala za wygraną a niby dobee plemniory musza dojrzewac..i dzien przed ovu( tak mysle) Maz zachorowal takze 1 dzien bez seksu ... A wczoraj był takze zpbaczymy co z trgo bedzie..pozatym moje objawy na owulke zamarly heee.. Wczoraj dopiero mnie kulo i to moze 1h..piersi tez jak nigdy w srodku cyklu..no i miala balonik z brzucha..ale bez jalos prpvlemow z wzdeciami..zawsze w polpwie cyklu przez brzuch nie chcialo mi sie cwiczyc miesni brzucha...biorac tabsy nie mialam tego
Takze sama nie wiem tex czy owulka sie nie przesunela przez chorobę
W tamtym cyklu chorowalam na gardlo i byla pozniej jesli byla...heee
Wszystko się może zdarzyć... Bądźmy dobrej myśli....

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez uwazam ze panowie ginekolodzy dokladniej wykonują swoj zawod.Tyle lat chodzilam do kobiety ginekolog i uwazam ze duzo jej brakuje do tego zawodu :/co przejrzalam dopiero gdy znalazlam obecnego ginekologa.

@zaczarowanaKicia podziwiam za wytrwalosc i nie poddawanie sie. Jestes silna kobietka.
@mEwa_87 to idziemy leb w leb bo tez mam 20dc. Moj maz badan nie robil bo ja mam pcos,niedoczynnosc tarczycy i hasimoto ale coraz bardziej mysli o tym by sie zbadac(tak sam od siebie chce).
@Elodia bo chlopy nie zrozumieja nigdy baby tak samo i w druga strone. Moga pocieszyc ale tu same kobiety z tym samym problemem wiec lepiej i latwiej tu sie wyzalic.

reklama
@nicola27 to niech zrobi maz badania jak najszybciej i wtedy bedzie wszystko wiadomo.
@Veraska ja raz w zyciu bylam u ginekologa kobiety na 1 wizycie w zyciu i stwierdzilam ze nigdy wiecej. Wole mezczyzn. Mam wrazenie ze sa delikatniejsi. I jak sami jestescie to dzialajcie z mezem:D

Do góry