Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok. To trzymaj się kochana, jestesmy tutaj z Tobą :*@Veraska poczekam do przyszłego miesiąca i jak wtedy się nie uda to od razu do innego gina sie umawiam
A czy wolę facetów czy kobiety....panpwie raczej bardziej dokładnie swój zawód wykonują niż panie dlatego tym razem dla odmiany pójdę do faceta
Evarut ja 5 tego umieralam i tylko tego dnia nie bylo seksu hee tak to jakos ochota ciagle dawala za wygraną a niby dobee plemniory musza dojrzewac..i dzien przed ovu( tak mysle) Maz zachorowal takze 1 dzien bez seksu ... A wczoraj był takze zpbaczymy co z trgo bedzie..pozatym moje objawy na owulke zamarly heee.. Wczoraj dopiero mnie kulo i to moze 1h..piersi tez jak nigdy w srodku cyklu..no i miala balonik z brzucha..ale bez jalos prpvlemow z wzdeciami..zawsze w polpwie cyklu przez brzuch nie chcialo mi sie cwiczyc miesni brzucha...biorac tabsy nie mialam tegoCześć wszystkim [emoji2] mojego Męża rozkłada choróbsko [emoji17]chory facet to tragedia. Ale poszedł do pracy więc tyle dobrego.
Tylko co z naszymi staraniami mieliśmy działać od piątku a tu choroba i będą nici z dwóch kreseczek bo chory[emoji17][emoji17][emoji17]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko się może zdarzyć... Bądźmy dobrej myśli....Evarut ja 5 tego umieralam i tylko tego dnia nie bylo seksu hee tak to jakos ochota ciagle dawala za wygraną a niby dobee plemniory musza dojrzewac..i dzien przed ovu( tak mysle) Maz zachorowal takze 1 dzien bez seksu ... A wczoraj był takze zpbaczymy co z trgo bedzie..pozatym moje objawy na owulke zamarly heee.. Wczoraj dopiero mnie kulo i to moze 1h..piersi tez jak nigdy w srodku cyklu..no i miala balonik z brzucha..ale bez jalos prpvlemow z wzdeciami..zawsze w polpwie cyklu przez brzuch nie chcialo mi sie cwiczyc miesni brzucha...biorac tabsy nie mialam tego
Takze sama nie wiem tex czy owulka sie nie przesunela przez chorobę
W tamtym cyklu chorowalam na gardlo i byla pozniej jesli byla...heee
A ja nie umiem sie przekonac do faceta gina.Ja tez uwazam ze panowie ginekolodzy dokladniej wykonują swoj zawod.Tyle lat chodzilam do kobiety ginekolog i uwazam ze duzo jej brakuje do tego zawodu :/co przejrzalam dopiero gdy znalazlam obecnego ginekologa.
Kochana mi bylo cięzko sie przelamac isc do faceta,ale teraz duzo mu zawdzieczam i sie ciesze ze go znalazlam.A ja nie umiem sie przekonac do faceta gina.