reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A jaki masz teraz wynik? Nie ma się co martwić na zapas, bo każdy organizm jest inny. Moja znajoma z kolei wyszła na prostą z ekstremalnej nadczynności i to dużo szybciej niż ja opanowałam niedoczynność. A wyniki miała naprawdę paskudne.

tsh 2,18 :) i odkąd spadło czuję się rewelacyjnie. wcześniej byłam non stop zmęczona i zdołowana.
Teraz mam 4,25

reklama
Wiem, że nie ma się co martwić na zapas, ale wynika to raczej z tego, że już trochę czasu staramy się o drugie dziecko bez rezultatu i to czekanie i ciągłe porażki są trochę frustrujące... Ale może teraz będzie lepiej skoro już wiem, a przynajmniej przypuszczam, co może być przyczyną

Hejka ja dopiero wróciłam z Wrocławia ;) byliśmy na tej domówce łeb mi pęka... Masakra.

Normalnie nie dla mnie już takie imprezy...

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wlasnie sloneczko wyszlo hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
@Anuś89 niektorzy endo wcale nie powinni pracowac w tym zawodzie. Mnie wkurza to ze tak ciezko znalesc jakiegos dobrego z powolania lekarza.
@ginngerr7787 duzo zdrowka dla Ciebie i synka by chorobsko szybko odpuscilo.
@Elodia wez no przyslij mi troche sloneczka bo u mnie pochmurno i pada raz na jakis czas.
@ookatkaoo1993 to dobrze ze zapomnialas o klotni z mezem i dobrze sie bawilas;) Ja niestety pamietliwy dziad:p

Do góry