reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

4,7... u mnie był problem z dopasowaniem dawki euthyroxu. Zaczęłam brać 25 i ładnie spadało, po czym nagle zaczęło rosnąć, wiec endokrynolog zwiększał dawkę stopniowo (2-3 razy w tygodniu) aż doszliśmy do 75 codziennie i dopiero teraz się unormowało...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O kurczę, no to nieźle, trochę mnie przeraziłaś, ale cóż trzeba walczyć. Ciekawe jak to u mnie będzie wyglądało. Powodzenia życzę w staraniach, oby jak najszybciej się udało :)

reklama
Pytam bo mi właśnie ostatnio w badaniach wyszła niedoczynność
A jaki masz teraz wynik? Nie ma się co martwić na zapas, bo każdy organizm jest inny. Moja znajoma z kolei wyszła na prostą z ekstremalnej nadczynności i to dużo szybciej niż ja opanowałam niedoczynność. A wyniki miała naprawdę paskudne.
Powiedz mi jakie masz teraz wyniki?
tsh 2,18 :) i odkąd spadło czuję się rewelacyjnie. wcześniej byłam non stop zmęczona i zdołowana.

Witam z rana. Mam przerwe w pracy i chodzę jak na rzęsach. Strasznie mi się spać chce. Na pierwszy ranwk nigdy się nie wyśpię :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

tsh 2,18 :) i odkąd spadło czuję się rewelacyjnie. wcześniej byłam non stop zmęczona i zdołowana.
Ja pod konoec miesiaca bede robic i cos czuje ze bede miec kolo 5 jak nie wiecej bo moja stara endo mysli ze wynik 4 jest oki mimo tego ze mowie jej ze zle sie czulam a w listopadzie mam wizyte u nowej endo i mysle ze pomoze mi wyjsc na prosta.

U Was tez taka brzydka pogoda? Ja teraz z synkiem ogladam baje bo obiadek mam juz zrobiony. Dzis rosolek drobiowo-wolowy i kluski slaskie,rolady wolowe i kapustka czerwona. Na jutro nie mam pomyslu. Moze dacie jakis pomysl?
@Veraska wczoraj poleglam wypilam 2 kawy rozpuszczalne.

reklama
Do góry