reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

4,7... u mnie był problem z dopasowaniem dawki euthyroxu. Zaczęłam brać 25 i ładnie spadało, po czym nagle zaczęło rosnąć, wiec endokrynolog zwiększał dawkę stopniowo (2-3 razy w tygodniu) aż doszliśmy do 75 codziennie i dopiero teraz się unormowało...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O kurczę, no to nieźle, trochę mnie przeraziłaś, ale cóż trzeba walczyć. Ciekawe jak to u mnie będzie wyglądało. Powodzenia życzę w staraniach, oby jak najszybciej się udało :)

reklama
Pytam bo mi właśnie ostatnio w badaniach wyszła niedoczynność
A jaki masz teraz wynik? Nie ma się co martwić na zapas, bo każdy organizm jest inny. Moja znajoma z kolei wyszła na prostą z ekstremalnej nadczynności i to dużo szybciej niż ja opanowałam niedoczynność. A wyniki miała naprawdę paskudne.
Powiedz mi jakie masz teraz wyniki?
tsh 2,18 :) i odkąd spadło czuję się rewelacyjnie. wcześniej byłam non stop zmęczona i zdołowana.

Witam z rana. Mam przerwe w pracy i chodzę jak na rzęsach. Strasznie mi się spać chce. Na pierwszy ranwk nigdy się nie wyśpię :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

tsh 2,18 :) i odkąd spadło czuję się rewelacyjnie. wcześniej byłam non stop zmęczona i zdołowana.
Ja pod konoec miesiaca bede robic i cos czuje ze bede miec kolo 5 jak nie wiecej bo moja stara endo mysli ze wynik 4 jest oki mimo tego ze mowie jej ze zle sie czulam a w listopadzie mam wizyte u nowej endo i mysle ze pomoze mi wyjsc na prosta.

U Was tez taka brzydka pogoda? Ja teraz z synkiem ogladam baje bo obiadek mam juz zrobiony. Dzis rosolek drobiowo-wolowy i kluski slaskie,rolady wolowe i kapustka czerwona. Na jutro nie mam pomyslu. Moze dacie jakis pomysl?
@Veraska wczoraj poleglam wypilam 2 kawy rozpuszczalne.

reklama
Do góry