reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja bym czekala te 14dni ... Dla zdrowia psychicznego hee
Np. Robisz test wczesniej ..wychodzi negatyw i przezywaaz rozgoryczenie i smutek...mowi sie..a nie bede sie stresowac a dupa..stres jest...
A czesto widze dzoewczynom wychodzi blada kreska jest zaciesz a potem dochodzi do samoistnego poronienia i okres przychodzi spozniony..
Kurcze trudne to...mi wystarczy raz i tym razem czekam na @ zdecydowanie...po 1 razie mam dosc heee
Co do objawow tez...nie chce mi sie tej hustawki przechodzic...
Elodia w ktorym poscie pisalam ze czulam bol..ciasnote przy seksie..jak dziewica i to bylo przed okresem...nic to u mniw nie znaczylo ehh takze ... Pasuje haaa i czekam
Pomieszane to wszystko pp tych tabsach bo teraz jest inaczej

Także glowa do gory inie przewiduj czy sie zbliza okres czy nie..trzeba byc dobrej mysli

reklama
@Elodia to macie czas teraz z chlopem tylko dla siebie:) Fajnie tak!
No fajnie tak we dwojke pobyć :-) korzystamy z tych weekendów dla siebie póki nie dorobimy sie drugiego malucha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Anuś89 estes z 1989 roku? :-) ja z 1987. 10 lat temu urodzilam corke i obecnie jestem w trakcie 8 cyklu starań. Moze sie w koncu uda bo moja dziesieciolatka prawie codziennie sie pyta, czy już zrobiliśmy dziecko :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Tak, rocznik 89 :) Mąż 87.

Trzymam kciuki. My teraz zaczynamy 3 cykl. Może się uda, do 3 razy sztuka;)
Ja się w tej chwili w ogóle nie czuję jak na @. A zawsze na te 4,5 dni przed zaczynało mnie sciskać tak jak na @ a teraz już koniec 3 dnia do @ i nadal nic. Jedynie w tym tygodniu mialam mocne bole podbrzusza ale takie jakoes inne niż na @. Zapewne albo coś jest na rzeczy albo znpwu mi sie cykl popieprzyl. Ale jesli owu mialam miedzy 11 a 13 dc to @ teoretycznie powinna być jutro najpóźniej. Ale i tak zatestuję dopiero we wtorek. Zupelnie inny cykl od poprzednich, bo zawsze wyraznie czulam objawy zblizajacej sie @ nawet na tydzien czy czasami dluzej nawet przed pojawieniem sie @. Pożyjemy zobaczymy. A mega senna jestem caly czas.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry