reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny, u mnie dziś @ przyszła niespodziewanie bo dwa dni przed terminem, czyli 10 cykl uważam oficjalnie za rozpoczęty.
Trzymam kciuki za całą resztę, oby testowania pokazały Wam po II :)

reklama
Zazdroszczę tych krótkich cykli.jedne mają i po 24, 25 dni.. mój cykl zaczął się 13 września a owu dopiero 19dc..1 października. okres teraz nie wiem kiedy przyjdzie (tzn kiedy jego termin) bo moje cykle nierówne bardzo raz 28 raz 35 tragedia..
Dlatego zastanawiam się kiedy testować -ciężko mi przewidzieć datę planowanej miesiaczki.. chyba najprosciej po owu - jeśli była 19 to może 10 dni po, czyli 29dc będzie ok czy jeszcze za wcześnie?

@ powinna być niby 14 dni po owu i rzeczywiście, ginekolodzy tak mówią, ale może być rownie dobrze miedzy 10-16 dni przed @. Ale teoretycznie jesli owu mialam moedzy 11 a 13 dniem cyklu to @ powinnam mieć jakoś dzisiaj czy nawet wczoraj? W każdym razie z testowaniem do wtorku czekam bo różnie może być

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Zazdroszczę tych krótkich cykli.jedne mają i po 24, 25 dni.. mój cykl zaczął się 13 września a owu dopiero 19dc..1 października. okres teraz nie wiem kiedy przyjdzie (tzn kiedy jego termin) bo moje cykle nierówne bardzo raz 28 raz 35 tragedia..
Dlatego zastanawiam się kiedy testować -ciężko mi przewidzieć datę planowanej miesiaczki.. chyba najprosciej po owu - jeśli była 19 to może 10 dni po, czyli 29dc będzie ok czy jeszcze za wcześnie?
Ja bym do 32dc poczekala z twstowaniem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry