reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale się pokłóciłam z M ! Masakra. Poleciało trochę ostrych słów. W mam go gdzieś... Czyli dziś nici ;/

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No czy ka wiem....my nie chcemy wielkiego wesela tylko male przyjęcie ale przygotowania tak czy siak będą :-) lokal w zasadzie juz zaklepany mamy

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To same przyjemne chwile przed Tobą, jak np sukienka :D:D
moje wesele było właśnie kameralne, nie jakieś z pompą i przez dwa dni jak niektórzy lubią co owszem też jest fajne ale nie dla mnie. Choć pierwotnie chciały nasze mamy takie, ale i tak zrobiliśmy po swojemu.

To same przyjemne chwile przed Tobą, jak np sukienka :D:D
moje wesele było właśnie kameralne, nie jakieś z pompą i przez dwa dni jak niektórzy lubią co owszem też jest fajne ale nie dla mnie. Choć pierwotnie chciały nasze mamy takie, ale i tak zrobiliśmy po swojemu.
No wlasnie my od zawsze oboje chcieliśmy kameralną małą imprezę, bo tak średnio mnie jarają wielkie imprezy. Ale jak kto woli :-) pozatym być może będę w ciąży albo z niemowlakiem więc tym bardziej duża impreza nie byłaby wskazana.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Swoja droga tez sie poklocilam z M. Poszedl do kumplai mial mnie z przystanku odebrac jak bedzie wracal a ten matoł mi pisze ze dopiero od niego wychodzi. A niech spada. Spi dzisiaj na podlodze hahaha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzień dobry;)
Doszła do mnie paczka z testami, oczywiście nie wytrzymałam i negatyw. Nie wiem po co no ale... dziewczyny piszą, i 25dc testy wychodzą.. Tylko z owulacja zaraz po okresie.. A moja dopiero w19dc.. strasznie długie te cykle tragedia.
A obiecałam sobie że wytrzymam do 28dc chociaż i się nie udalo. Jakiś pomysł na brak cierpliwości i glupote?...

reklama
Dzień dobry;)
Doszła do mnie paczka z testami, oczywiście nie wytrzymałam i negatyw. Nie wiem po co no ale... dziewczyny piszą, i 25dc testy wychodzą.. Tylko z owulacja zaraz po okresie.. A moja dopiero w19dc.. strasznie długie te cykle tragedia.
A obiecałam sobie że wytrzymam do 28dc chociaż i się nie udalo. Jakiś pomysł na brak cierpliwości i glupote?...
Masz tak jak ja. Ja podejrzewam że jak głupia po tygodniu będę robić testy.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry