reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dla mnie też lato mogłoby trwać cały rok :D no albo chociaż 2/3 roku;)
Żarówka mi padła w aucie, więc po pracy muszę podjechać kupić i sobie wymienić o_O

reklama
Dla mnie też lato mogłoby trwać cały rok :D no albo chociaż 2/3 roku;)
Żarówka mi padła w aucie, więc po pracy muszę podjechać kupić i sobie wymienić o_O
Ja bym chciala tak 25 stopni bez wiatru lub 30 stopni i lekki wietrzyk caly rok. A zimy to tylko między świętami a sylwestrem i na feriach zimowych :-) zdecydowanie jestem ciepłolubna :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja bym chciala tak 25 stopni bez wiatru lub 30 stopni i lekki wietrzyk caly rok. A zimy to tylko między świętami a sylwestrem i na feriach zimowych :-) zdecydowanie jestem ciepłolubna :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jakie wymagania :D z wietrzykiem i bez :cool2:Śnieg w święta super, ciekawe jak będzie w tym roku.
Dziewczyny a ja tak z innej beczki, macie jakieś sposoby na cienie pod oczami? Albo jakieś sprawdzone działające kosmetyki?

Dobra kawusia wypita... Teraz pora się brać za robotę, jakieś grubsze sprzatnko dziś w pokoju bo coś zaniedbałam ostatnio.A tak mi się nie chce. Okres mam 2dzien leje się masakrycznie.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra kawusia wypita... Teraz pora się brać za robotę, jakieś grubsze sprzatnko dziś w pokoju bo coś zaniedbałam ostatnio.A tak mi się nie chce. Okres mam 2dzien leje się masakrycznie.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już jestem dzień po okresie :) A kawusia w trakcie. Też przydałoby się posprzątać bo ostatnio wszystko tak po łebkach ale pewnie jak wrócę z pracy to już mi minie ochota i chęci :baffled:

Ja nawet nie sprzątam generalnie bo u mnie to nie ma sensu mąż co wróci robi remont więc wiecznie i tak wszędzie syf.

Jesteśmy teraz przed kłuciem stropu do góry bo kupiliśmy mieszkanie na górze nad nami kawalerkę 30 m. Tam będą dwa pokoje dla dzieci i łazienka ;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nawet nie sprzątam generalnie bo u mnie to nie ma sensu mąż co wróci robi remont więc wiecznie i tak wszędzie syf.

Jesteśmy teraz przed kłuciem stropu do góry bo kupiliśmy mieszkanie na górze nad nami kawalerkę 30 m. Tam będą dwa pokoje dla dzieci i łazienka ;)

Super :) Fajne takie dwupoziomowe mieszkanie :)

Super :) Fajne takie dwupoziomowe mieszkanie :)
Tak i powiem ci że to dzięki temu sklonilam się na 3 dziecko bo obecnie mamy dwa pokoje ;) a nie chciała bym żeby dzieci były w jednym pokoju. Każde bd miało swój pokój. Jeszcze dużo pracy przed nami. Mąż narazie poddasze wyłożył wełna. Zrobił stelaże. Teraz żeby robić górę dalej trzeba wykluc dziurę . Wtedy bd można na górze kłaść podłogowe i robić wylewkę a później mam nadzieję już z górki. Najgorszy wydatek to schody ;( ale mam nadzieję zdążymy się uwinac do maja- czerwca z tym. Obliczyliśmy że w sumie do czystego pomalowania na biało ze schodami zamkniemy się w 25 tys.

reklama
Witam sie z rana:)
Ja juz synka do przedszkola oddelegowalam i teraz jade do Katowic. Pogoda straszna i nic sie niechce. Dzis tak jak wiekszosc z Was mam zamiar zrobic generalny porzadek u syna w pokoju bo zabawki wszedzie sie turlaja.

Co do cieni pod oczami tez chetnie sie dowiem bo mam z tym problem:(

Do góry