Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym chciala tak 25 stopni bez wiatru lub 30 stopni i lekki wietrzyk caly rok. A zimy to tylko między świętami a sylwestrem i na feriach zimowych :-) zdecydowanie jestem ciepłolubna :-)Dla mnie też lato mogłoby trwać cały rok no albo chociaż 2/3 roku
Żarówka mi padła w aucie, więc po pracy muszę podjechać kupić i sobie wymienić
Jakie wymagania z wietrzykiem i bez Śnieg w święta super, ciekawe jak będzie w tym roku.Ja bym chciala tak 25 stopni bez wiatru lub 30 stopni i lekki wietrzyk caly rok. A zimy to tylko między świętami a sylwestrem i na feriach zimowych :-) zdecydowanie jestem ciepłolubna :-)
Ja już jestem dzień po okresie A kawusia w trakcie. Też przydałoby się posprzątać bo ostatnio wszystko tak po łebkach ale pewnie jak wrócę z pracy to już mi minie ochota i chęciDobra kawusia wypita... Teraz pora się brać za robotę, jakieś grubsze sprzatnko dziś w pokoju bo coś zaniedbałam ostatnio.A tak mi się nie chce. Okres mam 2dzien leje się masakrycznie.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super Fajne takie dwupoziomowe mieszkanieJa nawet nie sprzątam generalnie bo u mnie to nie ma sensu mąż co wróci robi remont więc wiecznie i tak wszędzie syf.
Jesteśmy teraz przed kłuciem stropu do góry bo kupiliśmy mieszkanie na górze nad nami kawalerkę 30 m. Tam będą dwa pokoje dla dzieci i łazienka
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
A to co podejrzewaja synkowi z tym serduszkiem?U nas huragana ni mo.dyszcz pada caly dzień az sie wymiotowac chce. Bam dzis z synemmężem u kardiologa no nie dal sobie zrobis echana serduszka i ja chyba z niepewnosci oszaleje. Zwlasza ze wyszla jalas anomali na ekg wczesniejszym. Masakra.
Tak i powiem ci że to dzięki temu sklonilam się na 3 dziecko bo obecnie mamy dwa pokoje a nie chciała bym żeby dzieci były w jednym pokoju. Każde bd miało swój pokój. Jeszcze dużo pracy przed nami. Mąż narazie poddasze wyłożył wełna. Zrobił stelaże. Teraz żeby robić górę dalej trzeba wykluc dziurę . Wtedy bd można na górze kłaść podłogowe i robić wylewkę a później mam nadzieję już z górki. Najgorszy wydatek to schody ;( ale mam nadzieję zdążymy się uwinac do maja- czerwca z tym. Obliczyliśmy że w sumie do czystego pomalowania na biało ze schodami zamkniemy się w 25 tys.Super Fajne takie dwupoziomowe mieszkanie