reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka hejka;) mąż wyszedł do pracy;p

Nie powiem ale urodziny nam się udały;p brak prądu to był strzał w dziesiątkę uśmialiśmy się jak nigdy w zyciu;) baterie nam padły nic nie widać . Świeczek w domu brak to oczywiście wpadłam na genialny pomysł bo jedna świeczkę miałam. Wkład do znicza. No ale wyjścia nie było zapaliłam świeczkę. Mąż nalał [emoji485];) i do mnie z tekstem winko przy świecach [emoji23][emoji23][emoji23] idealne urodziny;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najważniejsze że wesoło miałaś :-)
Witam z rana. Rety ale mi się nic nie chce a do pracy na popołudnie dzisiaj jeszcze idę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Cześć wszystkim [emoji2]
Pogoda straszna za oknem. Wczoraj to jakiś huragan był chyba to aż gwizdało taki wiat był. Dziś spokojniej ale pada i jest brzydko,gdzie to lato

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wesoło wesoło;) młody się w nocy do nas wpakował bo mi się śniło że lew odgryzł mu nogę hehe;)

Może dziś mąż wróci z bazy i nie będzie robił bo wieje strasznie. Mam nadzieję że nie będzie im szef kazał w taką pizgawe wchodzić na rusztowanie. Mówił że jak wróci i uda mu się dziś strop w domu wykluc to pojedziemy jutro na tą domówkę.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja. Apropo wesolych nocy .. syn przyszedl do mas w nocy i zanim doszedl nadepnal na psia piłkę, ra zapiszczala, zesmy aie oboje z mezem zerwali jakmam popazeni. =D hahah

Odnośnie psich zabawek to my ostatnio z synem poszliśmy do weterynarii po tabletkę dla kota na robaczki no tam mnóstwo tych zabawek i mój syn nie chciał wyjść bo upatrzył sobie piszczącego kurczaka.. masakra wszystko zrozumiem , ale ceny nie 25zl za trochę gumy szok.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry