reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mąż coś od rana się nie odzywa. Która jest z Częstochowy i powie jaka tam pogoda? Hahaha czy robi czy wraca i nie ma jak pisać.[emoji16][emoji23][emoji16][emoji23]

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i super :D Tak ma być :-) :)
Jak na dwa lata razem to czulosci od poczatlu się nie zmienily :-) chwilo trwaj wiecznie :-) a jak sie pytam co on taki czuly to zawsze odpowiada "moja na zawsze jestes to mogę. Nawet bedac starym dziadkiem to bede taki" :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jak na dwa lata razem to czulosci od poczatlu się nie zmienily :-) chwilo trwaj wiecznie :-) a jak sie pytam co on taki czuly to zawsze odpowiada "moja na zawsze jestes to mogę. Nawet bedac starym dziadkiem to bede taki" :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Elodia zazdroszczę;)

Mój mąż to jest tylko miły jak coś chce. Haha żartuje ale z czułością u nas to różnie.

Nie chcę nawet sobie przypominać jak to było jak się poznaliśmy. Te pierwsze parę miesięcy... Bajka... Hahaha

Elodia zazdroszczę;)

Mój mąż to jest tylko miły jak coś chce. Haha żartuje ale z czułością u nas to różnie.

Nie chcę nawet sobie przypominać jak to było jak się poznaliśmy. Te pierwsze parę miesięcy... Bajka... Hahaha

Haha my przez pierwsze miesiące to prawie z lozka nie wychodzilismy :-) teraz to sie unormowało. Ale czułości to az w nadmiarze mam ale nie narzekam :-)

Juz 3 dzien z rzedu mega senna jestem. Boze co za cholernie nieciekawa pogoda to na bank przez to. Mloda do szkoly a ja budzik na 11 i spie i tak do prawie 12. A potem do roboty wychodze. M ma ranki to on obiad robi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No wiadomo i nas przez pierwsze pół roku tak było. My to nawet mandat dostaliśmy za sex w samochodzie hahah;p ale jest co wspominać ;)

Mój mąż szczerze każdego wieczoru. Każdego dnia miesiąca jest miły... Wieczoren w łóżku jak ma swoje potrzeby to potrafi być miły.

No i dostałam zaproszenie od męża brała na domówkę do Wrocławia. Hmmm pojechałam bym ;)

My mandatu wprawdzie nie zarobiliśmy ale raz mało brakowało hehehe w parku na ławeczce heheh i masz racje jest co wspominać
Mój jak ja np nie mam ochoty na seks bo raz w miesiacu sie taki dziwn zdarza zawsze to mowi ze przeciez nic nie szkodzi bo nie musimy jak ja nie chcę :-) no prawie ideał :-)
A co do Wroclawia to ja jakos za moastem nie przwpadam ale mloda staierdzila że jak będzie dorosła, to chce we Wrocławiu zamieszkać i że mam się nie martwić, bo będzie mnie odwiedzać często :)
f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
To dobrze :) a teraz ja się martwię bo M się nie odzywa, a zawsze już dzwoni o 13:30 więc powinien już dawno skończyć :( a telefon dalej wyłączony
Chyba musisz trochę czasu mu dac mój jak ma zły chumor to nic nie mówi nawed mnie unika A to dla tego ze niechce mnie zranić w żaden sposób się przyzwyczaiłam do takiej sytuacji

Do góry