reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój M to zależy od dnia jak jesteśmy sami to przytuli pocałuje, ale jak gdzieś jesteśmy to nie mogę liczyć nawet na to by trzymał mnie za rękę. Ale to przecież facet [emoji14][emoji14]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O nie to mój tak nie ma, przytula i daje buziaki nawet jak nie jesteśmy sami, za rękę trzyma praktycznie zawsze. Ej to może ja za dużo od niego wymagam? :errr: Chyba przystopuje i już więcej nie będę na niego naciskać :po_O

reklama
O nie to mój tak nie ma, przytula i daje buziaki nawet jak nie jesteśmy sami, za rękę trzyma praktycznie zawsze. Ej to może ja za dużo od niego wymagam? :errr: Chyba przystopuje i już więcej nie będę na niego naciskać :po_O
No chyba [emoji14] mój zawsze mówi że trzeba zachowywać się poważnie w towarzystwie.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do czułości to mój M lubi się tulic gdzie popadnie cxy to w domu czy u tesciow czy na mieacie lubi sie przytulic czy dac caluska i uwazam to za urocze. Moje poprzednie zwiazki w tym z ojcwm corki byly zupelnie inne tzn. bez uczucia czy okazywania milosci. Wiec to mila odmiana. Naqet corka zaczela sie tulic a wczesnoej jak ognia tego unikala. Aaa obowiiazkowe jest trzymanie sie za reke podczas spaceru :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Co do czułości to mój M lubi się tulic gdzie popadnie cxy to w domu czy u tesciow czy na mieacie lubi sie przytulic czy dac caluska i uwazam to za urocze. Moje poprzednie zwiazki w tym z ojcwm corki byly zupelnie inne tzn. bez uczucia czy okazywania milosci. Wiec to mila odmiana. Naqet corka zaczela sie tulic a wczesnoej jak ognia tego unikala. Aaa obowiiazkowe jest trzymanie sie za reke podczas spaceru :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No i super :D Tak ma być :-) :)

reklama
Do góry