Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas też igraszki ale nie do późna hihi ale myślę, że dziś będzie ciąg dalszyJa ziewam bo wczoraj znow igraszki do pozna ale jakas zywa jestem hihihihi
Też Ci życzę owocnych igraszek hihi No ja jakoś nigdy stresu nie miałam, chyba te 12 lat brania anty stało się takie naturalne, że wszystkie te lata miałam bezstresowe, a stresować się zaczęłam wczoraj w trakcie Normalnie zimno mi było i gęsia skórka na całym ciele, mój pierwszy raz w całym życiu bez zabezpieczenia hihi A w sumie pewnie ani wczorajsze igraszki ani pewnie też dzisiejsze dzidzią nie zaowocują bo za daleko do owu, chociaż kto to wie kiedy ona będzie i czy w ogóle.Zajebisty czas bez stresu he co nie Ola ...my caly czas na przerywanym i omijajakc owulacje...jakos sie udawalo...teraz tabsy 5 miesiecy bralam na krosty na plecach i to moj 2 cykl bez nich zobaczymy czy cos zaowocuja te nasze igraszki czego Tobie rowniez zycze
Ooo to zazdroszczę takiego romantycznego wieczoru we dwoje I kiedy idziesz do tej gin? Zaciskam kciuki, żeby Ci się udałoWitajcie w ten pochmurny deszczowy dzień. W nas jakoś się kręci wczoraj byliśmy w multi kinie na ,,linia życia " romantyczny wieczór tylko we dwoje. Właśnie zapisałam się do innej ginekolog która zrobi mi monitoring cyklu od 8 dni aż do kolejnej miesiączki poleciła mi ja kuzynka która o dziecko starała się 9 lat i właśnie i niej się udalo