reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zajebisty czas bez stresu he co nie Ola:p ...my caly czas na przerywanym i omijajakc owulacje...jakos sie udawalo...teraz tabsy 5 miesiecy bralam na krosty na plecach i to moj 2 cykl bez nich zobaczymy czy cos zaowocuja te nasze igraszki czego Tobie rowniez zycze:)

Zajebisty czas bez stresu he co nie Ola:p ...my caly czas na przerywanym i omijajakc owulacje...jakos sie udawalo...teraz tabsy 5 miesiecy bralam na krosty na plecach i to moj 2 cykl bez nich zobaczymy czy cos zaowocuja te nasze igraszki czego Tobie rowniez zycze:)
Też Ci życzę owocnych igraszek hihi No ja jakoś nigdy stresu nie miałam, chyba te 12 lat brania anty stało się takie naturalne, że wszystkie te lata miałam bezstresowe, a stresować się zaczęłam wczoraj w trakcie o_O:D:o Normalnie zimno mi było i gęsia skórka na całym ciele, mój pierwszy raz w całym życiu bez zabezpieczenia hihi A w sumie pewnie ani wczorajsze igraszki ani pewnie też dzisiejsze dzidzią nie zaowocują bo za daleko do owu, chociaż kto to wie kiedy ona będzie i czy w ogóle.

Witajcie w ten pochmurny deszczowy dzień. W nas jakoś się kręci wczoraj byliśmy w multi kinie na ,,linia życia " romantyczny wieczór tylko we dwoje. Właśnie zapisałam się do innej ginekolog która zrobi mi monitoring cyklu od 8 dni aż do kolejnej miesiączki poleciła mi ja kuzynka która o dziecko starała się 9 lat i właśnie i niej się udalo

Witajcie w ten pochmurny deszczowy dzień. W nas jakoś się kręci wczoraj byliśmy w multi kinie na ,,linia życia " romantyczny wieczór tylko we dwoje. Właśnie zapisałam się do innej ginekolog która zrobi mi monitoring cyklu od 8 dni aż do kolejnej miesiączki poleciła mi ja kuzynka która o dziecko starała się 9 lat i właśnie i niej się udalo
Ooo to zazdroszczę takiego romantycznego wieczoru we dwoje ;) I kiedy idziesz do tej gin? Zaciskam kciuki, żeby Ci się udało :)

Ola hehe my mielismy sex do konca w dni nieplodne i z czasem przestalam.sie stresowac bo nic sie nie zdarzalo. Stres wtedy kiedy wiedzialam ze jestesmyw. Samym srodku cyklu i poszalelismy he

Zaczarowana uwielbiam takie wyjscia alr ltora zonka by nie lubila;)
Moj M tez mo oznajmil ze chce bysmy gdzies wyszli tylko My wiec zostawiam to jemu. Zobaczymy gdzie Mnie zabierze;)

Ostatnia edycja:
Ze mną to nie wiem co się dzieje, bo odkąd jestem z M to mam ciągle na niego ochotę hihi :Do_O Normalnie ciągle bym go przytulała, całowała i w ogóle, a M jest raczej stonowany w tych sprawach, a że wczoraj miałam jakiś taki płaczliwy dzień to się popłakałam przy nim,że mi tak nie okazuje uczuć jak ja jemu :zawstydzona/y:Oczywiście grzecznie obiecał robić to częściej i tak mnie zaczął pocieszać, że skończyło się na tym pierwszym seksie bez zabezpieczeń :D

Witajcie dziewczyny :) mam na imię Ewa mam 32 lata jestem mamą 4 letniego Bartosza i mamą Aniołka z sierpnia tego roku ....Zaczęła mi się właśnie @ więc po niej działamy dalej to tak po krótce o mnie :)
pozdrawiam :)

reklama
Witaj Ewarut i przykro mi ale wierze ze bedzie dobrze:)

Ola jakbym o soboe czytala hahah.. Moj M uczuciowy i spieramy sie kto komu wiecej uczuc okazuje hahaha
Tak serio to nie widze zwiazku swojego bez tych czulosci dnia codziennego bo juz nie mowie w czasie zblizen ze tak napisze

Dobra uciekam stad bo sie lenie za bardzo

Do góry