reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja jutro ide na badanie bety. Strasznie sie boje wyniku ale musze sie upewnic czy wszystko spadlo. Tylko denerwuje sie ze moge byc w ciazy i co wtedy? Czy badanie bety wykaze ewentualna 2 tyg ciaze. Wiecie moze?

Ja jutro ide na badanie bety. Strasznie sie boje wyniku ale musze sie upewnic czy wszystko spadlo. Tylko denerwuje sie ze moge byc w ciazy i co wtedy? Czy badanie bety wykaze ewentualna 2 tyg ciaze. Wiecie moze?

W sumie nie będzie wiadomo po jednym badaniu czy to ciąża czy jeszcze beta spada. Musiałabyś zrobić powtórkę badania za 2 dni zeby sprawdzić czy spada czy rośnie.

Kochana wcale mu się nie dziwię... każde z Was napewno ma obawy gdzie leży problem. Pamiętajcie ze robicie to dla waszego szczęścia!

85993e3krgxydke3.png
Tak wiem, tłumacze mu to, że musimy wiedzieć co jest nie tak. On wie jak mi zależy na dziecku,jemu tak samo (chwilami mam wrażenie że nawet bardziej) i boi się Glupol, że jak się dowiem ze np On nie będzie mógł mieć dzieci to go zostawię :o pogadalismy ostatnio o tym i wie, że nie ma takiej opcji, po prostu musimy wiedzieć czy leczyć tylko mnie czy Jego też...

reklama
trzymam kciuki za wyniki dziewczyny. Dla obu stron to zawsze stres, bo nikt nie chce być "źródłem niepowodzeń" i tym "winnym". I bez względu na wynik - to nie ma w tym niczyjej winy. Bo czy ktoś z nas ma wpływ na to? Nie. O winie można mówić, gdy się nie szuka przyczyny a potem nie próbuje jej leczyć.
I Paniom i Panom potrzebna jest świadomość tego, że jeśli szwankuje Twój organizm to często nie miałaś /eś na to wpływu. Ale teraz wiesz i próbuj, lecz. Takie teraz czasy, że to co kiedyś było naturalne i łatwe, już takie nie jest
Dobrze napisane ! :)

Do góry