reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Taki mam zamiar... tylko ostatnio jak próbowałam kupić pokazywalo ze mogę kupić bilet 21 dni szybciej najwcześniej... Wiec jeszcze chwilkę poczekać muszę.

Trzymam mocno kciuki kochana!

Spark trzymam kciuki!!!!!

Biedna... pij dużo soku z żurawiny.. pomaga . Trzymam kciukasy za badanie męża!

U nas w końcu wyszło słonko! Ładna pogoda sie zapowiada! Lecę odprowadzić synka do szkoły!

85993e3krgxydke3.png
Nie dziękuję :)
U nas za to kiepska pogoda :/

reklama
Jutro o 13.30 mam wizyte w szpitalu :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci, że ja się 3tyg bujałam z nadzieją, że coś ruszy, może ciąża jest młodsza. Dzień w którym trafiłam do szpitala był w tym czasie, najlepszym dniem - wiem jak to dziwnie brzmi. Ale już było wiadomo na 109% i nawet najgorsze zakończenie jest lepsze niż życie w zawieszeniu. To był dzień trudny, ale i dzień wielkiej ulgi. Ja dostałam tabletkę na wywołanie a potem wieczorem zabieg.

reklama
trzymam kciuki za wyniki dziewczyny. Dla obu stron to zawsze stres, bo nikt nie chce być "źródłem niepowodzeń" i tym "winnym". I bez względu na wynik - to nie ma w tym niczyjej winy. Bo czy ktoś z nas ma wpływ na to? Nie. O winie można mówić, gdy się nie szuka przyczyny a potem nie próbuje jej leczyć.
I Paniom i Panom potrzebna jest świadomość tego, że jeśli szwankuje Twój organizm to często nie miałaś /eś na to wpływu. Ale teraz wiesz i próbuj, lecz. Takie teraz czasy, że to co kiedyś było naturalne i łatwe, już takie nie jest

Do góry