reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Paraplu trzymaj sie Kochana!!!!
kacha10
Fanka BB :)
Paraplu trzymaj się! Lepiej jak podejmą jakąś decyzję niż jak byś miała być cały czas w zawieszeniu. Im szybciej tym lepiej dla Twojej psychiki. Mnie po zabiegu nic nie bolało. Po narkozie czułam się znakomicie, jakbym odespała te nieprzespane 2 dni.
Fabimama mi wpisz 6 cykl i termin @ na 14 lipca. Oby nie przylazła. Dziś 11 dc więc starania czas zacząć ale jakoś negatywnie jestem nastawiona. Ostatnio tak mam, że co dni płodne to mi się nawet działać nie chce. Zawsze dostawałam powera i nawet dużą chcicę miałam na sex a od 3 cykli to się zmieniło. Muszę się jakoś pozytywnie nastawić.
Fabimama mi wpisz 6 cykl i termin @ na 14 lipca. Oby nie przylazła. Dziś 11 dc więc starania czas zacząć ale jakoś negatywnie jestem nastawiona. Ostatnio tak mam, że co dni płodne to mi się nawet działać nie chce. Zawsze dostawałam powera i nawet dużą chcicę miałam na sex a od 3 cykli to się zmieniło. Muszę się jakoś pozytywnie nastawić.
kacha10
W sobotę byliśmy na weselu mojego brata a wczoraj na poprawinach. Brat i jego żona mają po 29 lat i myślą o dziecku, więc teraz na pewno będą się starać. Ona ma problemy z tarczycą. Ciekawe kto zajdzie pierwszy. Fajnie byłoby w tym samym czasie.
Marbia
Witajcie, długo sie nie odzywałam ale czytam was cały czas. Musiałam odsapnąć po ostatnim poronieniu w kwietniu. Jeden miesiąc odczekalismy i zaczęliśmy sie starać znowu. Niestety w ostatnim cyklu na monitoringu pęcherzyk był zbyt malutki 13mm w 14 dniu cyklu i był to prawdopodobnie cykl bezowulacyjny. Mimo to test owu wyszedł pozytywnie i śluz tez był w 15 dniu cyklu no i piękny wzrost tempki do konca cyklu też był. Wiec juz nie wiem co myśleć.
Teraz w bieżącym cyklu znowu coś nie tak i nie umiem znaleźć przyczyny otóż :
Owu wyznaczyło mi owulacje na 12 dc
Śluz pojawił się w 15 dc i od tego dnia temperatura zaczęła wzrastać.
Ale test owulacyjny najbliższy kolorem pozytywnej kreski wyszedł w 17 dc.
Dziś jest 21 dc
w ogóle jakoś śluzu mi brakuje, ostatnio tam cos sucho i zakupiłam na kolejny cykl wiesiołek moze pomoże
Jakoś sie podłamałam, że moze juz sie nigdy nie udać
Przepraszam że przynudzam wam troszkę ale musiałam to z siebie zrzucić. Dzięki,że jesteście
Dziś jest 21 dc
w ogóle jakoś śluzu mi brakuje, ostatnio tam cos sucho i zakupiłam na kolejny cykl wiesiołek moze pomoże
Przepraszam że przynudzam wam troszkę ale musiałam to z siebie zrzucić. Dzięki,że jesteście
Spark
Ja już tym testom chyba nie ufam, choć robię je co miesiąc... Tym razem owu pokazywaly mi przez 4 dni i były to dni rozbieżne ze sluzem... Też już nie wiem co myśleć.Witajcie, długo sie nie odzywałam ale czytam was cały czas. Musiałam odsapnąć po ostatnim poronieniu w kwietniu. Jeden miesiąc odczekalismy i zaczęliśmy sie starać znowu. Niestety w ostatnim cyklu na monitoringu pęcherzyk był zbyt malutki 13mm w 14 dniu cyklu i był to prawdopodobnie cykl bezowulacyjny. Mimo to test owu wyszedł pozytywnie i śluz tez był w 15 dniu cyklu no i piękny wzrost tempki do konca cyklu też był. Wiec juz nie wiem co myśleć.
Dziś jest 21 dc
Wiesiolek też biorę, od dwóch cykli, w tym cyklu widziałam malenska poprawę śluzu, wcześniej nie miałam go wcale
Powodzenia, nie załamuj się !
salatkaOwocowa
Dziewczyny nie wiem co sie ze mna dzieje... Przez te ciaze przestalam obserwowac swoj organizm i nie pamietam zeby cos takiego sie dzialo... Boli mnie podbrzusze, chyba jajniki raz z jednej raz z drugiej. Czasami czuje taki jakby skurcz w podbrzuszu. Ciezko jest mi wtedy oddychac i to trwa pare minut i puszcza. Bola mnie plecy. Bol jajnikow promieniuje az do pachwin... I do tego zauwazylam ze od paru dni mam bialy sluz... Wiem ze to moze byc i na okres i ciaza... Ale musialam sie wygadac. Denerwuje sie, nie mam z kim porozmawiac... Maz nie zrozumie moich ,mysli... Ehh...
caltha
kiedy odbierasz bhcg? ja bym skonsultowala telefonicznie z ginekologiem swoimDziewczyny nie wiem co sie ze mna dzieje... Przez te ciaze przestalam obserwowac swoj organizm i nie pamietam zeby cos takiego sie dzialo... Boli mnie podbrzusze, chyba jajniki raz z jednej raz z drugiej. Czasami czuje taki jakby skurcz w podbrzuszu. Ciezko jest mi wtedy oddychac i to trwa pare minut i puszcza. Bola mnie plecy. Bol jajnikow promieniuje az do pachwin... I do tego zauwazylam ze od paru dni mam bialy sluz... Wiem ze to moze byc i na okres i ciaza... Ale musialam sie wygadac. Denerwuje sie, nie mam z kim porozmawiac... Maz nie zrozumie moich ,mysli... Ehh...
salatkaOwocowa
dopiero jutro ide, tesciowa dopiero jutro moze zostac z Coreczka wiec musze czekackiedy odbierasz bhcg? ja bym skonsultowala telefonicznie z ginekologiem swoim
reklama
caltha
Ja bym zadzwoniła dziś do swojego ginekologa (to on kazał robić bhcg po wynikach histopatologii?)dopiero jutro ide, tesciowa dopiero jutro moze zostac z Coreczka wiec musze czekac