reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

My do wrocławskiego zoo pojedziemy jak będziemy w pl. Kiedy kochana wizyta w klinice?

Gotowe ;)

85993e3krgxydke3.png
dziękuję
zoo mamy fantastyczne. Jedyny minus to kolejki. Zamów bilet przez internet

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Ja się powoli zbieram na ta betę.
Później dwa spotkania i na noc do pracy [emoji22] a tak mi się nie chce [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bertha myślę że najwcześniej kolo 14, kiedyś miałam dopiero kolo 17. Wiec raczej popołudniu ale dam znać.

Samotnaja trzymam kcuki:)
spark a już myslałam że Ci się udało.
Mi przyploontało się jakieś zapalenie bo sikam troszke z krwia ,i często musze chodzić mam nadzieje że furaginum mi pomoże.

Mój mąz dzis idzie na badanie nasienia, niemiłosiernie się stresuje...

dziękuję
zoo mamy fantastyczne. Jedyny minus to kolejki. Zamów bilet przez internet
Taki mam zamiar... tylko ostatnio jak próbowałam kupić pokazywalo ze mogę kupić bilet 21 dni szybciej najwcześniej... Wiec jeszcze chwilkę poczekać muszę.
Dzień dobry dziewczyny. Ja się powoli zbieram na ta betę.
Później dwa spotkania i na noc do pracy [emoji22] a tak mi się nie chce [emoji4]

Trzymam mocno kciuki kochana!
W ten czwartek :o
No Wrocławskie też jest super :)
My do Ostravy jeszcze chcemy się wybrać do zoo :)
Spark trzymam kciuki!!!!!
Mi przyploontało się jakieś zapalenie bo sikam troszke z krwia ,i często musze chodzić mam nadzieje że furaginum mi pomoże.

Biedna... pij dużo soku z żurawiny.. pomaga . Trzymam kciukasy za badanie męża!

U nas w końcu wyszło słonko! Ładna pogoda sie zapowiada! Lecę odprowadzić synka do szkoły!

85993e3krgxydke3.png

reklama

Nie nie, niestety.
Mój facet w czwartek, jest przerażony !

Do góry