reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Onaonaona powodzenia w odstawianiu kawki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Oj już wolę sobie po raz kolejny nadziei nie robić.
Foskonale Cie rozumiem. W czerwcu jaki mi sie @ 8 dni spoznila to z kazdym dniem bez niej robilam sobie nadzieje, że może następnego dnia bladą krechę ujrzę na teście no i w końcu poszlam na bete i tego samego dnia wredna @ przyszla :-/ o dziwo od tego czasu @ mialam kolejno: 36dni ten spozniony dlugi cykl a potem 33, 28 i 28 no i teraz w trakcie 20dc póki co.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Znowu dzie bylusmy z mezem na grzybach=) wszystko zasloikowalam wyglada dobrze=) razem tegorocznych juz mam 20 w tym 3pollitrowe.

Wlasnie sobie obmyslamy z mężem ze musimy kupic sobie orbitek magnetyczny. Ktoras uzywa???

Znowu dzie bylusmy z mezem na grzybach=) wszystko zasloikowalam wyglada dobrze=) razem tegorocznych juz mam 20 w tym 3pollitrowe.

Wlasnie sobie obmyslamy z mężem ze musimy kupic sobie orbitek magnetyczny. Ktoras uzywa???
Jeju ja podzieiam wszystkich grzybiarzy że mają do tego chęci. Ja zdecydowanir anty grzybowa jestem :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wlasnie sobie obmyslamy z mężem ze musimy kupic sobie orbitek magnetyczny. Ktoras uzywa???[/QUO
Ja osobiscie zamieniłam orbitreka na rowerek spinningowy tyle, że taki profesjonalny jak maja w klubach fitness. Kupiłam lekko używany w idealnym stanie za całkiem przyzwoite pieniądze a jakość bez porównania lepsza niż te z marketów.

Hej dziewczyny;) witam;) mąż właśnie wyjechal w delegacje;)

U mnie zaczęły się problemy. Proszę was o poradę [emoji176]
Dziś u mnie 13 DC w sumie od wczoraj oficjalnie zaczęły mi się płodne. Ale kurde no tak @ w tym miesiącu trwała 6 dni teraz ( wybaczcie że tak prosto z mostu) zaczęły się jakieś brązowe plamienia. No nie mam kompletnie pojęcia.
Co się dzieje. Wczoraj z mężem rozmawiałam. Chyba dziś umowie się prywatnie do lekarza. Niech ona sprawdzi czy wszystko tam ok. I czy możemy się spokojnie starać. Chyba tak będzie najlepiej. Bo ja wczoraj już zaczęłam panikować że coś się dzieje. W sumie napewno coś nie tak skoro tak się dzieje. Wiedziałam że jak zacznę się starać to coś wyjdzie....
Wiem i panikara ze mnie.

Myślicie że lekarz to dobry pomysł?

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mysle ze lekarz nic nie powie (jesli w polsce) to jeszcze pewnie wysmieje i uzna za wariatke.

13dc to bardzo wczesnie... a moze jakies naczynko peklo. Wyluzuj troszeczke=) a moze mialas owu wczesniej i sie np. Jajeczko gniezci czy co. Tylko spokoj i cierpliwosc nas uratuje=)

Do góry