reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Onaonaona powodzenia w odstawianiu kawki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Oj już wolę sobie po raz kolejny nadziei nie robić.
Foskonale Cie rozumiem. W czerwcu jaki mi sie @ 8 dni spoznila to z kazdym dniem bez niej robilam sobie nadzieje, że może następnego dnia bladą krechę ujrzę na teście no i w końcu poszlam na bete i tego samego dnia wredna @ przyszla :-/ o dziwo od tego czasu @ mialam kolejno: 36dni ten spozniony dlugi cykl a potem 33, 28 i 28 no i teraz w trakcie 20dc póki co.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Znowu dzie bylusmy z mezem na grzybach=) wszystko zasloikowalam wyglada dobrze=) razem tegorocznych juz mam 20 w tym 3pollitrowe.

Wlasnie sobie obmyslamy z mężem ze musimy kupic sobie orbitek magnetyczny. Ktoras uzywa???

Znowu dzie bylusmy z mezem na grzybach=) wszystko zasloikowalam wyglada dobrze=) razem tegorocznych juz mam 20 w tym 3pollitrowe.

Wlasnie sobie obmyslamy z mężem ze musimy kupic sobie orbitek magnetyczny. Ktoras uzywa???
Jeju ja podzieiam wszystkich grzybiarzy że mają do tego chęci. Ja zdecydowanir anty grzybowa jestem :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wlasnie sobie obmyslamy z mężem ze musimy kupic sobie orbitek magnetyczny. Ktoras uzywa???[/QUO
Ja osobiscie zamieniłam orbitreka na rowerek spinningowy tyle, że taki profesjonalny jak maja w klubach fitness. Kupiłam lekko używany w idealnym stanie za całkiem przyzwoite pieniądze a jakość bez porównania lepsza niż te z marketów.

Hej dziewczyny;) witam;) mąż właśnie wyjechal w delegacje;)

U mnie zaczęły się problemy. Proszę was o poradę [emoji176]
Dziś u mnie 13 DC w sumie od wczoraj oficjalnie zaczęły mi się płodne. Ale kurde no tak @ w tym miesiącu trwała 6 dni teraz ( wybaczcie że tak prosto z mostu) zaczęły się jakieś brązowe plamienia. No nie mam kompletnie pojęcia.
Co się dzieje. Wczoraj z mężem rozmawiałam. Chyba dziś umowie się prywatnie do lekarza. Niech ona sprawdzi czy wszystko tam ok. I czy możemy się spokojnie starać. Chyba tak będzie najlepiej. Bo ja wczoraj już zaczęłam panikować że coś się dzieje. W sumie napewno coś nie tak skoro tak się dzieje. Wiedziałam że jak zacznę się starać to coś wyjdzie....
Wiem i panikara ze mnie.

Myślicie że lekarz to dobry pomysł?

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mysle ze lekarz nic nie powie (jesli w polsce) to jeszcze pewnie wysmieje i uzna za wariatke.

13dc to bardzo wczesnie... a moze jakies naczynko peklo. Wyluzuj troszeczke=) a moze mialas owu wczesniej i sie np. Jajeczko gniezci czy co. Tylko spokoj i cierpliwosc nas uratuje=)

Do góry