reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć Dziewczyny :) Jeśli można to chętnie przyłącze się do Waszej grupy starających się o dzieciaczka :) Mam na imię Magda, mam już synka 6 lat a teraz zdecydowaliśmy się zawalczyć o kolejne szczęście. Czas mnie trochę nagli bo w styczniu kończę 40 lat ale mam nadzieję, że uda się sprawnie ogarnąć temat :p :p :p

reklama
Witaj. Jak rozumiem to 1 cykl staran?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tak, pierwszy :) Według wszystkich znaków wczoraj miałam owulację i coś tam podziałaliśmy a co z tego wyniknie zobaczymy... O pierwsze dziecko staraliśmy się prawie dwa lata, kiedy okazało się , że jestem w ciąży była wielka radość ale niestety w 12 tygodniu okazało się, że serce nie bije... Wielki smutek... kiedy sobie odpuściłam okazało się , że dwa miesiące po łyżeczkowaniu znowu jestem w ciąży mimo , że trochę się bałam że to za wcześnie to jednak wszystko dobrze się skończyło :) Bardzo dużo zależy od naszej głowy i pozytywnego nastawienia:)

Cześć Dziewczyny :) Jeśli można to chętnie przyłącze się do Waszej grupy starających się o dzieciaczka :) Mam na imię Magda, mam już synka 6 lat a teraz zdecydowaliśmy się zawalczyć o kolejne szczęście. Czas mnie trochę nagli bo w styczniu kończę 40 lat ale mam nadzieję, że uda się sprawnie ogarnąć temat :p :p :p

Witamy ;) w grupie razniej, kazdej w koncu sie uda. Ja tez juz pod 40 bo 36 mi stuknelo ;)

Bardzo źle zrobilam. Bylam dzisiaj u przyszlych teściów na obiadku. Teściowa widząc moje zamulenie zrobila mi kawkę ze śmietanka ktora zawsze pilam. Nawet jejnie dopielam bo mi jakos dziwnie smakowala. Bleee. I jakies paskudne wzdęcie mnie po tym złapało i nadal mnie trzyma :-/ zapewne jakieś dziwne obkawy pms czy coś ale nie kojarze żebym się tak po kawce czula :-/
To byl maly wypadek przy pracy. Kawy w domu i w pracy nie piję i nastepnym razem u tesciowej tez juz nie wypije.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Może to coś pod ciążę zalatuje :-) :-) trzymam kciuki, że tak [emoji4]

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Może to coś pod ciążę zalatuje :-) :-) trzymam kciuki, że tak [emoji4]

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nastawiam się na nic broń boże chociaż wiadomo, że bym malucha chciala.
A teraz leżę i ogladamy z młodą film (M poszedł do kumpla oglądać mecz Lecha z Legią) i tak mnie w podbrzuszu rwie typowo jak na @. No i takie cieple podbrzusze mam i sporo śluzu. Ale to wszystko rownie dobrze mpze oznaczac ze wredna @ za poltora tygodnia nadejdzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hej dziewczyny dzisiaj miałam dostać okres robiłam dwa testy i dwa wyszły pozytywnie bardzo się cieszę ale mam strasznego stresa [emoji17]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Migotkanjuz ktorys raz czytam o tym teście pre test ..jesli na pre test wyszla kreska i to po południowym to na drugi dzien tym bardziej powinna wyjsc wiec moze ten byl felerny ehh chyba najlepiej robic 2 z roznych firm

Zle sie czuje od wczoraj.. W glowie cmi.. Zaczynam to poeiazteac z moim cyklem... Raz energia mnie rozpiera a raz zmeczona na maxa mimo ze obowiazkow mam tyle samo eh

Elodia ja kupie inke sobie..co prawda robie bardzo slabe i ost jedna dziennie alr spróbuję odstawic..

Do góry