reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć Dziewczyny :) Jeśli można to chętnie przyłącze się do Waszej grupy starających się o dzieciaczka :) Mam na imię Magda, mam już synka 6 lat a teraz zdecydowaliśmy się zawalczyć o kolejne szczęście. Czas mnie trochę nagli bo w styczniu kończę 40 lat ale mam nadzieję, że uda się sprawnie ogarnąć temat :p :p :p

reklama
Witaj. Jak rozumiem to 1 cykl staran?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tak, pierwszy :) Według wszystkich znaków wczoraj miałam owulację i coś tam podziałaliśmy a co z tego wyniknie zobaczymy... O pierwsze dziecko staraliśmy się prawie dwa lata, kiedy okazało się , że jestem w ciąży była wielka radość ale niestety w 12 tygodniu okazało się, że serce nie bije... Wielki smutek... kiedy sobie odpuściłam okazało się , że dwa miesiące po łyżeczkowaniu znowu jestem w ciąży mimo , że trochę się bałam że to za wcześnie to jednak wszystko dobrze się skończyło :) Bardzo dużo zależy od naszej głowy i pozytywnego nastawienia:)

Cześć Dziewczyny :) Jeśli można to chętnie przyłącze się do Waszej grupy starających się o dzieciaczka :) Mam na imię Magda, mam już synka 6 lat a teraz zdecydowaliśmy się zawalczyć o kolejne szczęście. Czas mnie trochę nagli bo w styczniu kończę 40 lat ale mam nadzieję, że uda się sprawnie ogarnąć temat :p :p :p

Witamy ;) w grupie razniej, kazdej w koncu sie uda. Ja tez juz pod 40 bo 36 mi stuknelo ;)

Bardzo źle zrobilam. Bylam dzisiaj u przyszlych teściów na obiadku. Teściowa widząc moje zamulenie zrobila mi kawkę ze śmietanka ktora zawsze pilam. Nawet jejnie dopielam bo mi jakos dziwnie smakowala. Bleee. I jakies paskudne wzdęcie mnie po tym złapało i nadal mnie trzyma :-/ zapewne jakieś dziwne obkawy pms czy coś ale nie kojarze żebym się tak po kawce czula :-/
To byl maly wypadek przy pracy. Kawy w domu i w pracy nie piję i nastepnym razem u tesciowej tez juz nie wypije.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Może to coś pod ciążę zalatuje :-) :-) trzymam kciuki, że tak [emoji4]

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Może to coś pod ciążę zalatuje :-) :-) trzymam kciuki, że tak [emoji4]

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nastawiam się na nic broń boże chociaż wiadomo, że bym malucha chciala.
A teraz leżę i ogladamy z młodą film (M poszedł do kumpla oglądać mecz Lecha z Legią) i tak mnie w podbrzuszu rwie typowo jak na @. No i takie cieple podbrzusze mam i sporo śluzu. Ale to wszystko rownie dobrze mpze oznaczac ze wredna @ za poltora tygodnia nadejdzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hej dziewczyny dzisiaj miałam dostać okres robiłam dwa testy i dwa wyszły pozytywnie bardzo się cieszę ale mam strasznego stresa [emoji17]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Migotkanjuz ktorys raz czytam o tym teście pre test ..jesli na pre test wyszla kreska i to po południowym to na drugi dzien tym bardziej powinna wyjsc wiec moze ten byl felerny ehh chyba najlepiej robic 2 z roznych firm

Zle sie czuje od wczoraj.. W glowie cmi.. Zaczynam to poeiazteac z moim cyklem... Raz energia mnie rozpiera a raz zmeczona na maxa mimo ze obowiazkow mam tyle samo eh

Elodia ja kupie inke sobie..co prawda robie bardzo slabe i ost jedna dziennie alr spróbuję odstawic..

Do góry