reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ONAONAONA nie plamienia tylko zywa krew tylko nie leci az tak duzo.ostatnio mialam 3 tygodnie okres.tylko dla mnie dziwne to wszystko bo tabletki ktore przepisal mi ginekolog mialy mi wyregolowac @ i nie powinnam wogole miec jej w tym cyklu a jak juz cos to powinna byc lekka a byla bardzo mocna wiec juz niewiem co sie dzieje.

Co Ci przepisał??

reklama
Witam dziewczyny!!!

Kari... przykro mi... :( ale może nie wszystko stracone...trzymaj sie

Dawno nie pisałam ale was podczytywalam..
Dziś muszę napisać bo mam takiego nerwa... Chociaż cykl wydawał mi się jakiś dziwny, chyba stracony bo obserwuje temperaturę i ovuwiew wyznaczył mi owu na 16-tego a ovufriend na 22??? (moim zdaniem dziwinie tylko nie wiem czemu ovuf wziął pod uwagę skok temp z 36,6 na 36,8 jako skok owu gdzie moja normalna temp to 36,2 lub 3???) Wczoraj zrobiłam pre-test i to po kawie- nie z pierwszego moczu i wyszła druga kreska!!!! Słaba co prawda ale była różowa pokazałam mojemu i powiedziałam że to prezent na dzień chłopaka..
Cały dzień się ciwszylismy, mój powiedział mi że mam rok żeby zakończyć remont na górze...
A dziś zrobiłam quixx z rana chciałam zobaczyć czy pociemnieje kreska a tu Lipa!!! Jedna kreska, nawet cienia nie ma!!! Czułość testów ta sama 25 jak to możliwe?!?!
Tylko obstawiam że pre-test był rypniety bo długo miał różowe tło chociaż kreski było widać obie i po wyschnięciu też obie, ale quixx od razu na białym tle pokazał jedną
Także jestem rozgoryczona... Mój oczywiście jak by nigdy nic :no to trudno w najgorszym wypadku będziemy robić dalej tylko czy ja mam na to psychicznie siłę... Czasem sobie myślę że chyba najlepiej byłoby zaliczyć,, wpadke'' czemu nam się to nie zdarza?

Hej dziewczyny dzisiaj miałam dostać okres robiłam dwa testy i dwa wyszły pozytywnie bardzo się cieszę ale mam strasznego stresa [emoji17]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny!!!

Kari... przykro mi... :( ale może nie wszystko stracone...trzymaj sie

Dawno nie pisałam ale was podczytywalam..
Dziś muszę napisać bo mam takiego nerwa... Chociaż cykl wydawał mi się jakiś dziwny, chyba stracony bo obserwuje temperaturę i ovuwiew wyznaczył mi owu na 16-tego a ovufriend na 22??? (moim zdaniem dziwinie tylko nie wiem czemu ovuf wziął pod uwagę skok temp z 36,6 na 36,8 jako skok owu gdzie moja normalna temp to 36,2 lub 3???) Wczoraj zrobiłam pre-test i to po kawie- nie z pierwszego moczu i wyszła druga kreska!!!! Słaba co prawda ale była różowa pokazałam mojemu i powiedziałam że to prezent na dzień chłopaka..
Cały dzień się ciwszylismy, mój powiedział mi że mam rok żeby zakończyć remont na górze...
A dziś zrobiłam quixx z rana chciałam zobaczyć czy pociemnieje kreska a tu Lipa!!! Jedna kreska, nawet cienia nie ma!!! Czułość testów ta sama 25 jak to możliwe?!?!
Tylko obstawiam że pre-test był rypniety bo długo miał różowe tło chociaż kreski było widać obie i po wyschnięciu też obie, ale quixx od razu na białym tle pokazał jedną
Także jestem rozgoryczona... Mój oczywiście jak by nigdy nic :no to trudno w najgorszym wypadku będziemy robić dalej tylko czy ja mam na to psychicznie siłę... Czasem sobie myślę że chyba najlepiej byłoby zaliczyć,, wpadke'' czemu nam się to nie zdarza?
Mi też się niestety wpadka nie zdarza :( powtórz test rano z porannego moczu i zobaczysz co będzie, ja też rano znowu zatestuje jak@ nie przyjdzie, dziś 3 dzień spóźnia ale test negatywny :( powodzenia.

Ja testuję za 9 dni. Rany to juz tylko poltora tygodnia. I tak znając moje szczęście @ przyjdzie w terminie ale się opóźni o kilka dni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Bardzo źle zrobilam. Bylam dzisiaj u przyszlych teściów na obiadku. Teściowa widząc moje zamulenie zrobila mi kawkę ze śmietanka ktora zawsze pilam. Nawet jejnie dopielam bo mi jakos dziwnie smakowala. Bleee. I jakies paskudne wzdęcie mnie po tym złapało i nadal mnie trzyma :-/ zapewne jakieś dziwne obkawy pms czy coś ale nie kojarze żebym się tak po kawce czula :-/
To byl maly wypadek przy pracy. Kawy w domu i w pracy nie piję i nastepnym razem u tesciowej tez juz nie wypije.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry