reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój mąż właśnie już do mnie się drze o t kawę;o fakt muszę ją ograniczyć. Ale bez kawy się nie obudzę;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie piję kawy. Ba. Nic bym dzisiaj nie przelknela bo mnie okropny scisk w gardle obudzil a zjedzona kanapka jezdzi mi po brzuchu :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

I@ przyszla. I to z wielkim hukiem. Tak mnie poskrecalo ze wyladowalam na izbie w szpitalu. Mialam bolesne miesiaczki ale nigdy az tak. Do tego zimne poty i samoloty w glowie. Dzis po usg okazalo sie ze mam miesniaka. Czuje sie taka obolala. I znow zaxzynam wszystko od nowa

I@ przyszla. I to z wielkim hukiem. Tak mnie poskrecalo ze wyladowalam na izbie w szpitalu. Mialam bolesne miesiaczki ale nigdy az tak. Do tego zimne poty i samoloty w glowie. Dzis po usg okazalo sie ze mam miesniaka. Czuje sie taka obolala. I znow zaxzynam wszystko od nowa
Współczuję :-/

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Przytulam [emoji176]

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry