reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Edzia przytulam

Ja jestem w fazie testowania
Mam
Moj kalendarzyk x 2 ten drugi z laska z profilu lepszy i powiem ze ma wszystko co potrzebuje.. Za darmo w tym wykres temp i inne i chy a przy tym zostane
My fertility charts hmm taki sobie
Woman log ... Zobaczymy nawet nawet

Mialam inne ale za malo przejrzyste

Elodia trudna sprawa
Widac jak krotka droga od milosci do nienawisci eh
Kiedys bliscy sobie ludzie..wspolne plany.. Normalnie az.nie do uwierzenia.. I dzieci wlasnie cierpia najbardziej
Kiedy sa swiadkami tej szarpaniny... Kazde mowi co innego
Staraj sie nie klocic z nim przy malej..a ona bardziej zblizy sie do Ciebie.. Jesli chce sie z nim widywac to tym bardziej.. Odcinanie jej od niego wrogo ja do ciebie nastawi hm z czasem powinna zrozumieć.. Bo na razie to ma zly obraz tego wszystkiego moze dlatego byla zamknieta i zndala od ciebie
Nie wiem jak to tam bylo wiec tylko takie wnioski wyciągnęłam
Mam nadzieje ze nauczysz sie go olewac:) jakps ehhh

Link do: Staraczki 2018

Ostatnia edycja:
reklama
Hmm Sonia nie mam pojecia.. Oprocz boli jajnikow i w ogole napiecia przedmiesiaczkowrgo jakby nie odnotowalam u siebie boli piersi . dziewczyny moze sie wypowiedza

Hej Dziewczyny,
Nie pisałam, ale codziennie Was czytam, mocno trzymam kciuki a nieraz nieźle się uśmieję - ale się dzieje!

Witam nowe Staraczki i gratuluję II :)

Ja z kawy póki co nie rezygnuję. Uwielbiam :)

Z aplikacji używam Clue i Flo.

Ja aktualnie jestem 8 dni po owulacji. Przygotowuję się do testowania. Cykl 3.

Ehh no wlasnie . jak tu sie nie stresowac
Benka zazdroszcze hihi

Ja dzis 4 dzien okresu ale juz dzialamy haha
Ale tez pomyslalam co by z seksem nie przesadzac przed owulacja nie? Haha

Ostatnio myslalam o orgazmie ..lechtaczkowym... Jestem wstyd sie przyznać oluzalezniona i tak na chlopski rozum to chyba pomaga plemniorom niz im przeszkadza ...nieprawdaz? W koncu nawilzenie jak ta lala..Jakos nigdy o tym nie myslalam az do dzisiaj loll

reklama
No wlasnie wstalam i myslalam ze moze Edzia ma tu jakies szczeslowe wiadomosci a tu lipa. Z tych calych nerwow co mialam zanim ponownie sie polozylam teraz w podbrzuszu mam takie klująco rwące bóle. Brrr.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry