reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Elodia to widze ze tatus od 7 bolesci skoro nawet z corka nie umi sie pobawic. Pewnie Twojego M tak lubi i lgnie do niego bo brakuje jej takiego taty prawdziwego. Ale pamiataj ze w koncu corka dosrosnie i Ty bedziesz tez miec spokoj od tego 'dawcy nasienia'. Zycze Ci bys szybko uzyskala ten spokoj:* Co do kawy to chyba u mnie bedzie ciezko choc ino 1 dzienie pije...

reklama
@Elodia to widze ze tatus od 7 bolesci skoro nawet z corka nie umi sie pobawic. Pewnie Twojego M tak lubi i lgnie do niego bo brakuje jej takiego taty prawdziwego. Ale pamiataj ze w koncu corka dosrosnie i Ty bedziesz tez miec spokoj od tego 'dawcy nasienia'. Zycze Ci bys szybko uzyskala ten spokoj:* Co do kawy to chyba u mnie bedzie ciezko choc ino 1 dzienie pije...
Dawca nasienia he he dobre ale w sumie inaczej go nie moge nazwać. Ale fakt, mojego M o wiele wiecej obdarowuje czulosciami bo czasami podwjdzie przytuli się i jest ok Czekam 3 lata do czasu az mloda skonczy 13 lat bo wtedy bedzie mogla sama o sobie zadecydowac i jak powie ze nie chce do niego na weekend jechac albo spotkac sie w srode to wtedy nie bedzie mogl sie przeciwstawić jej zdaniu. Ale 3 lat na ciążę nie chcę czekać bo jak tak dalej bede miala nerwy to za szybko mi sie nie uda dzidzi zmajstrować z M uch przepraszam za marudzenie ale ciezko mi trochę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Proszę mi tu teraz meldować wszystkie które nie piły KAWY
@Elodia juz wiem,że nie
@Kasienka3b
i prosze mi się tutaj wpisać kto się dołącza , będę WAS/ NAS pilnować.
Mianowałam sie właśnie strażniczką niepicia kawy (jakkolwiek to brzmi) :D
Ja nie piję kawy na codzień, a dzisiaj wypiłam dwie :( nie wyspałam się i nie mogłam funkcjonować... Grrr...

Dawca nasienia he he dobre ale w sumie inaczej go nie moge nazwać. Ale fakt, mojego M o wiele wiecej obdarowuje czulosciami bo czasami podwjdzie przytuli się i jest ok Czekam 3 lata do czasu az mloda skonczy 13 lat bo wtedy bedzie mogla sama o sobie zadecydowac i jak powie ze nie chce do niego na weekend jechac albo spotkac sie w srode to wtedy nie bedzie mogl sie przeciwstawić jej zdaniu. Ale 3 lat na ciążę nie chcę czekać bo jak tak dalej bede miala nerwy to za szybko mi sie nie uda dzidzi zmajstrować z M uch przepraszam za marudzenie ale ciezko mi trochę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Kochana nie masz za co przepraszac tylko zawsze jak potrzebujesz to wal smialo i wyzal sie...uwierz mi ze pewnie tez nie raz bede tu marudzic i sie zalic...

@Edzia24 trzymam kciuki ;) moze chociaz u Ciebie bedzie pozytyw :) ja dzis od rana mocne klucia w jajnikach dzien przed @ zrobilam test ale jak tu kiedys ktoras pisala, biel vizira niestety :( wiec pewnie kolejny cykl stracony :(
@kari21 a jak tam u Ciebie? dawaj znac bo sie martwie tu, plamienia ustaly???

reklama
Do góry