reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Proszę mi tu teraz meldować wszystkie które nie piły KAWY
@Elodia juz wiem,że nie
@Kasienka3b
i prosze mi się tutaj wpisać kto się dołącza , będę WAS/ NAS pilnować.
Mianowałam sie właśnie strażniczką niepicia kawy (jakkolwiek to brzmi) :D

reklama
Proszę mi tu teraz meldować wszystkie które nie piły KAWY
@Elodia juz wiem,że nie
@Kasienka3b
i prosze mi się tutaj wpisać kto się dołącza , będę WAS/ NAS pilnować.
Mianowałam sie właśnie strażniczką niepicia kawy (jakkolwiek to brzmi) :D
Hahaha fajnie ta strażniczka niepicia kawy brzmi :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

W skrocie. Sąd mu przyznal środy po lekcjach wiec nie ma prawa pojawiac sie na tych zajeciach grupowych w poniedzialek kiedy nie jest jego dzień widzenia córki.

Relaksik sie przyda owszem ale jak ten czlowiek mi tak klody pod nogi podstawia....czy w ogole jest w takiej sytuacji szansa, żebym jakąkolwiek ciążę utrzymala? Niby bardziej znerwicowane kobiety z powodzeniem donosily ciąże no ale....eh. A mloda dopiero niedawno nauczyla się okazywac mi czulosci. Moze nie mowi ze mnie kocha ale przytula się i widze że zaczyna się otwierać powoli.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Bo to tak niestety zawsze jest,że dziecko cierpi najbardziej w takich sytuacjach. Nie znam się na tych sprawach ale najlepiej by było, pozbawić tego pana praw rodzicielskich, jeśli sa podstawy.

Bo to tak niestety zawsze jest,że dziecko cierpi najbardziej w takich sytuacjach. Nie znam się na tych sprawach ale najlepiej by było, pozbawić tego pana praw rodzicielskich, jeśli sa podstawy.
Podstawy musialy by być solidne. Ale sobie zbieram takie sytuacje wiec jak takie cos bedzie sie powtarzac to na poczatek sprawa o ograniczenie kontaktów. Chyba ze sie uspokoi. Wg mojego prawnika max. 2, 3 lata jak zacznie odpuszczac. Ale nie wiem czy psycha mi nie siadzie do tego czasu.

Cholercia mialam zasnąć teraz jeszcze na chwile ale nie wiem czy dam rade. Za bardzo sie nabuzowalam.

Z gory przepraszam jak nie uda mi się zajść w ciążę do końca roku ale wcale by mnie to nie zdziwiło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A znacie jakas apke co wylicza kiedy sa dni plodne? Przewaznie wiem kiedy mam bo brzuch daje mi znak ale fsjnie by bylo miec jakas sprawdzona.
Flo i ovia fertility, używam dwóch. Dużo innych wypróbowałam, tyle że ta ovia to po ang.dla mnie nie problem. W ogóle te polskie to są gorsze z tego co zauważyłam.

Podstawy musialy by być solidne. Ale sobie zbieram takie sytuacje wiec jak takie cos bedzie sie powtarzac to na poczatek sprawa o ograniczenie kontaktów. Chyba ze sie uspokoi. Wg mojego prawnika max. 2, 3 lata jak zacznie odpuszczac. Ale nie wiem czy psycha mi nie siadzie do tego czasu.

Cholercia mialam zasnąć teraz jeszcze na chwile ale nie wiem czy dam rade. Za bardzo sie nabuzowalam.

Z gory przepraszam jak nie uda mi się zajść w ciążę do końca roku ale wcale by mnie to nie zdziwiło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Nie mysl o tym i może faktycznie idź się prześpij. Sen dobrze robi na nerwy. Zachodzą w ciąże i te które nawet nie planują, więc na pewno i one się denerwują, więc myślę że to nie aż taki duży problem. Chyba bardziej jak się człowiek zamartwia tym,że nie zajdzie. A swoją drogą przypomniało mi się głupie hasełko powiedziane przez osobę z mojego towarzystwa. Owa pani nie planowała żadnej ciązy, obie z wpadek. Podczas rozmowy wypałila do mnie " no bo dzieci się nie planuje , one po prostu są'. Z ust osoby która zarzekała się że nigdy nie będzie mieć dzieci, zabrzmiało to dosyć dziwnie. A ja poczułam sie, same wiecie jak :p no...ale takich ludzi to się omija co też czynię :)

reklama
Do góry