reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie wkur******ł biologiczny ojciec mojej córki. Z racji że środa to wziął ją po lekcjach a jak tylko po nia przyszedl mialam mu do przekazania pare informacji m.in. że ni ma prawa przychodzic w poniedzialek na zajecia z psychologiem skoro ma środy przyznane a nie poniedziałki. A ten czlowiek zamiast sluchac spokojnie to wlaczyl dyktafon w telwfonie i zabil mi tym klina. Powiedzialam jedynie że z dyktafonem nie rozmawiam. Boze kiedy ten czlowiek da nam spokoj :-( i jak ja z takimi nerwami mam zajsc w coaze i urodzic brata albo siostre Laurze ktora o tym marzy juz od poczatku mojego zwiazku z M :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witam staraczki!!! Na poczatek gratulacje dla tych ktorym sie udalo!!!!
Witam wszystkie ktore dolaczyly!
Ja na dniach powinnam dostac @. I czekam.... juz myslalam ze dzis przyjechala bo tak mi sie mokro zrobilo ale nie. Piersi zaczely na nowo bolec. No zobaczymy co to bedzie. Napewno nie bede odrazu testowac zeby sie nie rozczarowac tak jak w zeszlym miesiacu. Trzymajcie kciuki

@ONAONAONA a czemu mowisz ze nie bedziesz mogla karmic piersia?
@Veraska trza bylo powiedziec tesciowi ze ma sam cyca wyciagnac a nie Cie dolowac. Ja niestety tez mialam problem z karmieniem piersia i tylko niecale 2 miesiace karmilam ale niestety musialam odciagac laktatorem a potem moj pokarm z butli synek pil. I co do kalendarza chinskiego to moj syn powinien byc kobieta:p No i tak jak Wy planuje co 2 dni dzialac ale zobaczymy jak to wyjdzie moze jak chlop bedzie w domu to i czesciej hihi:D
Mój teść to człowiek bez taktu, nic mu nie pomoże. ale nauczyłam się już jak mu dogadać w razie potrzeby.
No,..heheh..to raczej zabawa ten kalendarz ale ja lubie takie bzdetki a do tego wybieranie imion jeszcze to hoho... widzę że ktoś pisał coś o imionach właśnie ale muszę doczytać :D
Działajcie działajcie to będzie baby boom na rok 2018 :D:D:D

Dzieki. Wszystko vylpby ok gdyby nie tatus stulecia ktory wymysla znowu. Bede musiala opieke na poniedzialek ten w przyszlym tygodniu przez niego wziac i nieplanowany urlop na 16.10. Jeeezu. Mam andzieje ze w pracy sie nie przyczepia, biore w koncu dni wolne ktore mi sie należą....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzieki. Wszystko vylpby ok gdyby nie tatus stulecia ktory wymysla znowu. Bede musiala opieke na poniedzialek ten w przyszlym tygodniu przez niego wziac i nieplanowany urlop na 16.10. Jeeezu. Mam andzieje ze w pracy sie nie przyczepia, biore w koncu dni wolne ktore mi sie należą....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Postaraj się zachować zimną krew. Szkoda nerwów na tego pana. Wkońcu kiedyś zrozumie. ale współczuję Ci,że nie masz spokoju :/ Urlopik dobrze Ci zrobi, zrelaksujesz się i wyśpisz :)

@Elodia nie ma innej opcji, nasz jest 2018 rok :D wszystkich staraczek

a przy okazji witam nowe koleżanki, sama jestem tu od niedawna a tu tyle się dzieje, że to uzależnia :D:D :p
trochę moją młodą przez to zaniedbałam aż mi wstyd...(bacik) ale dom cały póki co

co do imion to powiem Wam,że z imieniem dla dziewczynki to chyba nigdy nie ma problemu ale jeśli chodzi o chłopca to mi zawsze kojarzy się,... z jakimś gościem którego np nie lubię, czy coś.

reklama
Postaraj się zachować zimną krew. Szkoda nerwów na tego pana. Wkońcu kiedyś zrozumie. ale współczuję Ci,że nie masz spokoju :/ Urlopik dobrze Ci zrobi, zrelaksujesz się i wyśpisz :)
W skrocie. Sąd mu przyznal środy po lekcjach wiec nie ma prawa pojawiac sie na tych zajeciach grupowych w poniedzialek kiedy nie jest jego dzień widzenia córki.

Relaksik sie przyda owszem ale jak ten czlowiek mi tak klody pod nogi podstawia....czy w ogole jest w takiej sytuacji szansa, żebym jakąkolwiek ciążę utrzymala? Niby bardziej znerwicowane kobiety z powodzeniem donosily ciąże no ale....eh. A mloda dopiero niedawno nauczyla się okazywac mi czulosci. Moze nie mowi ze mnie kocha ale przytula się i widze że zaczyna się otwierać powoli.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry