reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Katka ja bylam bardziej zbzikowana.... 6 razybw tyg silownia ale od paru miesiecy zwolnilam .. I teraz tak trzymalam 2 3 razy wbtyg ale zwolnie jeszcze bardziej ze wzgledu na starania..Za duzo pracuje ..i tez nie widac po Mnie... Dopoki nie zdradze ze mam 2 dzieci to mysla ze ze 25 mam hahahha. Cos kolo tego... W ogole jak powiem mam dwoje to tez mysla ze male jakies a tu zong wyrosniete;p

I masz cierpliwosc!!! Zapadla sie ta tesciowa czy coo hee

reklama
Spodziewana @ 10.10. Się okaże. Do 10.10 nie myśle o żadnej ciąży.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
no to czekamy :)

Ja przy stymulacji Clo też duże szanse na bliźnięta mam ;) biorę co będzie ;)
Za 3 dni termin @ ale coś czuję że się zbliża niestety :(

Mnie to za to dopadło przeziębienie. Wczoraj wróciłam po 21 z pracy, przez cały dzień nic się nie działo, a jak tylko usiadłam w domu to bum. Katar mi się zaczął. Dzisiaj w pracy nie rozstawałam się z chusteczkami. Właśnie kolega ze zmiany mi napisał, że zaczął przeze mnie kichać jak głupi.
Niech żyje jesień! ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to ogólnie bardzo bym chciała bliźniaki. Od zawsze jakoś. Ale szanse na to mało prawdopodobne.
Za to znam dziewczynę, która jest z trojaczków. A ich biedna mama sama je wychowywała. Medal tej kobiecie :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny znikam na moment a wy jak oszalale piszecie...potem mam zadania domowe w postaci czytania zaleglosci:p
@Elodia to 3 mam kciuki by sie udalo w pracy bez kawy a no i nsjwazniejsze bez tych podlych energetykow. A co do boli to moze cos tam sie w srodku dzieje?:)
@Veraska to wszystkie robimy detoks kawowy:p co do kawy to ja kiedys sobie robilam kawe rozpuszczalna z cynsmonem i kurkuma-a teraz jakos rozpuszczalna wcale mi nie smakuje.

Do góry