reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Masakra chwile mnie nie było i nie mam po co wracac. No nie da sie.. tyle stron ja to teraz z kazda mysla boje sie , ze wyskocze jak filip z konopii.

@Kasienka3b jo nie skonczylysmy o tych imionach. Ten Wiktor to jakos tak mi pasuje poprostu, a wy jakies typy macie?

Tak w ogole to masz dzieci podejrzewam?
Jakos tyle sie ostatnio dziewczyn dopisalo do watku ze juz nie ogarniam, a @ONAONAONA tabelke posiala gdzies i o=)

reklama
A znacie jakas apke co wylicza kiedy sa dni plodne? Przewaznie wiem kiedy mam bo brzuch daje mi znak ale fsjnie by bylo miec jakas sprawdzona.

Dziewczyny znikam na moment a wy jak oszalale piszecie...potem mam zadania domowe w postaci czytania zaleglosci:p
@Elodia to 3 mam kciuki by sie udalo w pracy bez kawy a no i nsjwazniejsze bez tych podlych energetykow. A co do boli to moze cos tam sie w srodku dzieje?:)
@Veraska to wszystkie robimy detoks kawowy:p co do kawy to ja kiedys sobie robilam kawe rozpuszczalna z cynsmonem i kurkuma-a teraz jakos rozpuszczalna wcale mi nie smakuje.
Póki co to nie jest zle ale moja merwica daje o sobie znać. Na przemian mnie mdli a za chwile czuje motylki w brzuchu. Jprd.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczyny chciałam się pochwalić bo dostałam nową umowę :) co prawda tylko na rok ale następna już będzie na czas nieokreślony :) Tylko teraz mam zmartwienie bo chcemy rozpocząć starania i co będzie z kolejną umową jeśli przypuśćmy będę akurat na macierzyńskim :frown:

Dziewczyny chciałam się pochwalić bo dostałam nową umowę :) co prawda tylko na rok ale następna już będzie na czas nieokreślony :) Tylko teraz mam zmartwienie bo chcemy rozpocząć starania i co będzie z kolejną umową jeśli przypuśćmy będę akurat na macierzyńskim :frown:

Mam podobny dylemat=) mam umowe do marca, jesli przedluza nam projekt to zostane na dluzej, jesli nie to wylatuje, bo nie bedzie dla mniemnie w szpitalu pracy, jestem jedynym pracownikiem na takim stanowisku.

To ja mam na czas nieokreślony umowę.

Nockę przeżyłam ale ledwo ledwo. Obylo się bez kawy i tigerów i jakoś dałam radę.
Tylko tak jakos mnie mdli. I jednoczesnie glodna jestwm ale juz klade sie spac. M wydeleguje mloda do szkoly a mi sie oczy zamykają.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@ONAONAONA a czemu mowisz ze nie bedziesz mogla karmic piersia?
@Veraska trza bylo powiedziec tesciowi ze ma sam cyca wyciagnac a nie Cie dolowac. Ja niestety tez mialam problem z karmieniem piersia i tylko niecale 2 miesiace karmilam ale niestety musialam odciagac laktatorem a potem moj pokarm z butli synek pil. I co do kalendarza chinskiego to moj syn powinien byc kobieta:p No i tak jak Wy planuje co 2 dni dzialac ale zobaczymy jak to wyjdzie moze jak chlop bedzie w domu to i czesciej hihi:D

reklama
@monia36 oby miesiaczka nie przyszla za to 3 mam kciuki:)
@Jotka_Szczotka ja jesli chodzi o imiona to pomyslu dla dziewczynki nie mam a dla chlopca uzgodnilismy ze syn wybierze i on mowi ze chce Maksa,Maksymiliana a mi to za bardzo sie nie usmiecha bo dla mnie to imie kojarzy sie z psami. Ja mam synka 5letniego i ma na imie Jan,poki co wolamy mu Jas,Jasiu,Jasiek lub Janek.

Do góry